parenti napisał(a): Czyzby naprawde byl taki poziom chrzescijantwa, jaki Ty prezentujesz?
parenti napisał(a): Czyzby naprawde byl taki poziom chrzescijantwa, jaki Ty prezentujesz?Z całą pewnością,natomiast taki ,jaki ty reprezentujesz jest co najmniej niedorzeczny ,czego oczekujesz? Mam pochwalić swego wroga,podziękować,za przykład podać? Jak by tak należało robić wnet cały świat piekłem by się stał,ciekawe jak ty sie odwdzięczasz za zniewagi i obrazę,pewnie składasz hołdy temu kto cię obrazi już to widzę jakie.Jestem zwykłym człowiekiem a nie apostołem i nie zamierzam obdarzać dobrym słowem za zniewagę,mogę tylko powiedzieć Bóg zapłać.
blues napisał(a):parenti napisał(a): Czyzby naprawde byl taki poziom chrzescijantwa, jaki Ty prezentujesz?Z całą pewnością,natomiast taki ,jaki ty reprezentujesz jest co najmniej niedorzeczny ,czego oczekujesz? Mam pochwalić swego wroga,podziękować,za przykład podać? Jak by tak należało robić wnet cały świat piekłem by się stał,ciekawe jak ty sie odwdzięczasz za zniewagi i obrazę,pewnie składasz hołdy temu kto cię obrazi już to widzę jakie.Jestem zwykłym człowiekiem a nie apostołem i nie zamierzam obdarzać dobrym słowem za zniewagę,mogę tylko powiedzieć Bóg zapłać.
gover napisał(a):Przebaczam ale nie pochwalam,ganię jeśli ktoś mnie krzywdzi Jezus tez potrafił okazać gniew i coś ludziom wymówić,nawet posunął sie do rękoczynu wypędzając przekupniów ze świątyni,ganił swych uczniów,tak nakazywał postępować wśród braci ,negować złe postępki ale wybaczać,toteż ganię lecz urazy w sercu nie chowam.blues napisał(a):parenti napisał(a): Czyzby naprawde byl taki poziom chrzescijantwa, jaki Ty prezentujesz?Z całą pewnością,natomiast taki ,jaki ty reprezentujesz jest co najmniej niedorzeczny ,czego oczekujesz? Mam pochwalić swego wroga,podziękować,za przykład podać? Jak by tak należało robić wnet cały świat piekłem by się stał,ciekawe jak ty sie odwdzięczasz za zniewagi i obrazę,pewnie składasz hołdy temu kto cię obrazi już to widzę jakie.Jestem zwykłym człowiekiem a nie apostołem i nie zamierzam obdarzać dobrym słowem za zniewagę,mogę tylko powiedzieć Bóg zapłać.
Faryzeusze uwazali, ze Jezus jest niedorzeczny. Rowniez niektorzy Apostolowie uwazali Go za takiego. Zwlaszcza kiedy mowil, ze nalezy przebaczac 77 razy tzn zawsze.
PanM napisał(a): Ewolucja -- proces zmian rozciągniętych w czasie .Polega na przystosowaniu się organizmów żywych do środowiska w którym żyją w celu zachowania gatunku.