Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jacek Kurski prezesem Telewizji Polskiej
~a dextra parte niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 14:16
falco napisał(a): za to europejczycy najechali ziemie Indian a pożniej reszty dokonały już ''zjednoczone stany''
dlaczego nie zajęli dzisiejszej Kanady?..historia
;)
dlaczego nasi wschodni sąsiedzi nas ''odwiedzali kiedy i jak chcieli''?
bo z maleńkimi wyjątkami zawsze byliśmy rozbici wewnętrznie i słabi militarnie...
ot cała tajemnica ...ile razy to nikt inny jak sami Polacy sprzedawali swój kraj?
a dzisiaj co?...''kraj w ruinie'' obcy kapitał ma się tu całkiem niezle za to rodzimy w rękach kilku ''kulczyków'' czy innych ''gudzowatych''
armia jaka jest każdy widzi ?...nawet Pawłowicz tam nie chcieli czemu akurat się nie dziwię ...
no i jakiś tam Petru , Kukiz i ''kłamczyński '' na okrasę ...
może czas zacząć śpiewać ''ojczyznę mądrą racz ...itd''
Pietrzak w tym się sprawdza ale czy te słowa akurat mu przypasują ?...wątpię Dopisane 09.01.2016r. o godz. 13:16:kawa wypita więc teraz popracuję ... :D

hehehe...

nie mam czasu i chęci rozmieniać swoich uczuć na drobne i obdzielać nimi inne kraje i narody. więc mam w życi kto kogo najechał i dlaczego. żywnie interesuje mnie tylko mój kraj i jego historia oraz los bliskich i sprzyjających nam narodów. nic ponadto. a ze byliśmy skłóceni? przyjrzyj się i dostrzeż jakiej proweniencji byli zdrajcy. Ze dobrze władali i władają aż do dzisiaj cyrylicą to przypadek? nie sadzę

I jeszcze jedno, to nie Polacy sprzedają swój kraj. Otwórz GW i zobacz kto w chwili obecnej dostał kociokwiku. Tak, to oni za twoimi plecami cie sprzedają. oni wiedzą, ze Kaczor z Maiorem jest niebezpieczny bo nieprzekupny i na dodatek ma skrajny polocentryczny punkt widzenia. UWAGA --> Ktory co zabawne niczym się nieróżni od podejścia Francuzów czy Niemców.

ps. Polska w swojej 1000letniej historii aż do rozbiorów nie była słaba militarnie. wiec nie pisz bzdur
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9 stycznia 2016r. o 14:27
- Rachoń: Jak się pani podobała transmisja zeznań Komorowskiego w mediach publicznych?
- Dziewuszka z KOD: Akurat tego nie oglądałam.

to tez niezłe:

J. Żakowski na manifestacji KOD "gdyby media publiczne działały dobrze PiS nie wygrałby wyborów"

Kurtyna :D
~ niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 14:53
~a dextra parte napisał(a): - Rachoń: Jak się pani podobała transmisja zeznań Komorowskiego w mediach publicznych?

to tez niezłe:

J. Żakowski na manifestacji KOD "gdyby media publiczne działały dobrze PiS nie wygrałby wyborów"

I tu popieram J Żakowskiego
9 stycznia 2016r. o 15:23
~jacek napisał(a): ...
Aleś gościu wypalił z tymi ,,symptomy zmian''i chyba jesteś ślepy bo akurat jeżeli chodzi o Polaków z Donbasu to udział Pis był taki jedynie, że ich na lotnisku przywitali, od kilku miesięcy wiadomo było, że w grudniu planowany jest przylot.

o repatriacji Polaków mówi się od 89 a o sytuacji rodaków we wsch.Ukrainie jest głośno ok ponad 2 lat. działania podjęte zostały dopiero wtedy jak po majowym zwycięstwie PADa aferzyści z PO dostali wewnętrzne sondaże a przy tym sr.ac.zki. Więc działanie aferzystów było wyłącznie grą zorientowaną na %. ciekawostką jest ze w tym samym czasie przepchnęli a Bronek podpisał nowelizacje w myśl której przed upływem kadencji mogli niszczyć dokumenty. także ten tego. nie ośmieszaj się.

Ktoś napisał: Fakt szybcy to są ale działając w nocy zamachując się na demokrację i rozbudowę administracji i stołków dla kolesi z PC, bo to starzy aferzyści rządzą.
taa, aferzyści nie wykonali ponad 100wyrokow TK, wypie.olili w kosmos dziennikarzy w 2007 i 2011 ale wtedy nikt nie pisnął o zamachu. a ty popłakujesz bo ...PISIS jedzie walcem? wyluzuj, to ze w nocy pracują, BA za.p.r.d.ją nie przypuszczał nikt. Jaro siedzi i się tylko uśmiecha jak kolejne aniołki Don P€tru wnoszą o przerwę w obradach sejmu.
~ niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 15:36
~ napisał(a):
~a dextra parte napisał(a): - Rachoń: Jak się pani podobała transmisja zeznań Komorowskiego w mediach publicznych?

to tez niezłe:

I tu popieram J Żakowskiego

no to juz jest was dwóch: Kim Jong Un z Newsweek Polska podziela twoje zdanie. Czekamy na poparcie Jerzego Urbana. Dam znać
9176
kc
9 stycznia 2016r. o 18:13
Nie podoba mi się świat, w którym nagradza się takich ludzi, jak ten pan, awansem.
~@ niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 18:28
Co masz do zarzucenia temu panu, prócz tego że nie jest lewicowym liberałem?
9176
kc
9 stycznia 2016r. o 18:40
~@ napisał(a): Co masz do zarzucenia temu panu, prócz tego że nie jest lewicowym liberałem?

Dlaczego z góry zakładasz, że mam do zarzucenia to, że nie jest lewicowym liberałem ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza