Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zadymione miasto ceramiki
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
25 stycznia 2016r. o 9:28
~Do MARCZEWSKI napisał(a): Marczewski ty agencie z SB BOLEC INFO jak masz problem to zasponsoruj ludziom tym co maja ogrzewanie na wyngiel ogrzewanie gazowe i będziesz miał spokój, zamiast zajmować sie Kocham Bolec.Info ami bo nie każdego stać na przerobienie na c.o. A jak sie nudzisz to weź sie czep lepiej swojej baby moze ona ci jakie zajęcie znajdzie!!

Ciekawe kim jest anonim piszący takie opinie?

Mogę, się domyślać, że chyba nie jest mieszkańcem, bo przecież mieszkaniec Bolesławca chce oddychać świeżym powietrzem, być zdrowym i dba o środowisko naturalne.

A Bolesławcu w okresie jesienno- zimowym często dym z kominów łzawi oczy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~richi niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 9:30
a Pan M.M. mieszka w bloku z ogrzewaniem miejskim? To ZEC ogrzewają WĘGLEM!
~ niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 9:31
PanM napisał(a): USTAWA O GOSPODARCE OPAKOWANIAMI PO PŁYNACH -- kaucja przy zakupie i maszyny do odbioru.
Jeśli między ceną zakupu i odbioru pojemników zostawimy 10 % przestrzeni natychmiast znajdą się inwestorzy którzy przejmą ten sektor gospodarki.

Tak jak piszesz, nie wiem jak w innych krajach ale u niemca i w Danii butelki typu pet kaucjowane, wodę kupowałem po 19 centów a kaucja za butelkę 25 centów, nigdzie nie widziałem walających się butelek.
Nie dalej jak w sobotę rozmawiałem z jednym gościem z wioski pobliskiej, załamałem się jak mi powiedział że rospala w piecu butelkami.
Ja też mam piec Co na węgiel, nie dość że syf w mieszkaniu to jeszcze noszenie na trzecie piętro węgla, może w tym roku przejdę na gazowe.
Pisałem pismo do UM z zapytaniem o dofinansowania przy przechodzeniu na ekologiczne, odpowiedź po miesiącu że miasto nie przewiduje czegoś takiego, przewiduje za to remont głowicy wieży w budynku UM.
Swoją drogą komin ZEC również daje ostro, widziałem wczoraj, ale oni chyba jakieś filtry mają.
1
emem
25 stycznia 2016r. o 9:44
~Do MARCZEWSKI napisał(a): Marczewski ty agencie z SB BOLEC INFO jak masz problem to zasponsoruj ludziom tym co maja ogrzewanie na wyngiel ogrzewanie gazowe i będziesz miał spokój, zamiast zajmować sie

Czyli co - jeśli ktoś jedzie autostradą i widzi w niej dziury, przez które ktoś może mieć wypadek i umrzeć, to ktoś taki nie powinien zwracać uwagi na problem, tylko wziąć swoje pieniądze i wyremontować autostradę?
Bardzo oryginalny sposób myślenia.

Rownie dobrze, drogi anonimie, moglbym napisac - skoro nie podoba Ci sie co tutaj publikujemy - wez swoje pieniadze i zasponsoruj inny portal i bedziesz mial spokoj.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~aga niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 9:44
Brawo!! w końcu ktoś się za to bierze. Zgadam się autorem w 100%. Władze problem ignorują, a mieszkańcy... Jestem mieszkńcem takiej ulicy starych poniemickich domów, luzie palą nie tylko węglem, ale jak ktoś dobrze napisał śmieciami. I jestem tego pewna. Porównując prostą rzecz. Ilość śmieci w kontenerze moIm a w kontenerze sąsiadki. O dziwo!! ona wcale nie produkuje śmieci. Święta, ekologiczna osoba, tylko... ten dym śmierdzący z komina i okna na wiosnę czarne jak w kopalni. Zapraszam tych co tak ostro krytyują autora na rynek, na ulice Komuny Paryskiej, Willowej i wszystkie boczne uliczki.
PANIE ROMAN, PROSIMY POMÓC !!!!!!
~kod niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 9:56
Jak zwykle zwolennik pisu.
~Kosiby niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 9:59
~richi napisał(a): a Pan M.M. mieszka w bloku z ogrzewaniem miejskim? To ZEC ogrzewają WĘGLEM!

PanM mieszka na koziej górce , ma swoją chatę.
~ada niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 10:13
Ciężko zrozumieć ,przecież oddychamy wszyscy tym samym powietrzem i powinno nam zależeć aby było on o czyste.ZEC deklaruje że ma duże wolne moce przerobowe a ścisłe centrum truje na poitęgę.Np. podłączenie ul.Kaszubskiej to tylko kilka metrów ,a widzę czym palą sąsiedzi,zgroza!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!