Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Brutalnie potraktował psa
~ niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 20:17
Podajcie publicznie imię i nazwisko tego faceta. Skoro jest zdolny do tak wspaniałego czynu wypadaloby mu za to podziękować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kicia niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 20:23
ja poprostu nie wierze w to co czytam facet prowokuje grzecznie stojacego psa na smyczy i to chyba normalne zachowanie ze biedny psiak tak sie zachowal jezeli by byl agresywny to nawet nie dal by sie dotknac a co dopiero rzucic soba... moim zdaniem to ten imbecyl bez rozumu powiniem miec rece i nogi polamane i to publicznie...
~ niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 20:24

Tak samo przywiązać tegoż " obywatela " rzucić nim o chodnik, tak zeby mu pysk farba zalała i w gratisie połamać mu dwa łapska - uważam , ze w minimalnym stopniu odczuć mozna jakakolwiek satysfakcję , aha ale przed wykonaniem publiczne podanie do wiadomości kiedy i gdzie. Moze nauczy to ludzi szacunku samych do siebie i do innych stworzeń ... Za piękne zeby było możliwe ale trzymam kciuki za odszukanie degenerata.
~ja niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 20:27
Może koleś chcial sprowokować by pies na smyczy go ugryzl i może chodzilo mu o ubezpieczenie(zadośćuczynienie) :D wiem głupi żart,palantowi urabac łapy przy samej dupie.
2884
ela
28 stycznia 2016r. o 20:33
Ten człowiek wygląda jak bezdomny, który podszedł do kubła po niedopałki. Nie miał szcześcia, bo pies był bez kagańca, a jego bez smyczy.
Skończyło się źle dla psa. Zachowanie okropne, ale nie wygladał na takiego, który powie odejdź piesku, bo zrobisz krzywdę mojemu. Jednak nie, no trudno, kupię sobie drugiego i przepraszam, że tak blisko podchodziłem.
Agresja i bezmyslność.
~megi niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 20:34
Wyraźnie widać ,że podszedł do psa aby całą sytuację sprowokować, był tak blisko, szkoda ,że nie nagrano dźwięku. Pies zareagował dopiero jak zbliżył się do niego do granic możliwości, prawdopodobnie szturchnął go nogą i pies się wystraszył. Ten zwyrodnialec miał na celu sprowokować pieska i zrobić mu krzywdę.
~Obserwtor niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 20:53
Co Wy gadacie za brednie przecież widac ze ten pies zatakował tego jego psa bez smyczy co był a ten go oderwał od niego
~ niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 20:58
żeby zdechł za to ,co zrobil temu psu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.