mikaziomek napisał(a):~blekota napisał(a): a gdyby ten pies ugryzł male dziecko .to co. pies to buda ,kojec albo smycz z pilnującym odpowiedzialnym panem psa.
A może ciebie kolejny psycholu uwiązać przy budzie? Pies ewidentnie został sprowokowany przez tamtego syfiarza w dresie
Zastosowana autokorekta
~brelo napisał(a): Pies stał grzecznie,a że drugi podbiegł to taka natura żeby się pobawić,nie widzimy na wideo czy go ugryzł czy co.A Pan " dziwny czlowiek bez mózgu" mógł wziąć pieska swojego na ręce bo jakim prawem cudzego ruszał.Mam nadzieję że sz. Policja się teraz popisze i zajmie tym człowiekiem,a jak nie to zrobią to za nich osiedlowi ludziePRZESTAŃ STRASZYĆ MIKOŁAJEM BO JUŻ PO ŚWIĘTACH!
~farley napisał(a): Nie rozumiem dlaczego niektórzy ludzie zachowują się jakby byli najważniejsi na tym świecie..a nie są!! takie zachowanie podlega karze..może byc to kara grzywny lub pozbawienie wolności do lat trzech według prawa..takich ludzi powinni nigdy nie wypuszczac i zadawać im ból sto razy mocniejszy jaki odczuł ten pies.. mam nadzieję,że gnój dostanie za swoje..Może się niestety tak stać ,że nic nie dostanie,żadnej kary ,ale tak myślę,że w końcu zdarzy mu się taka sytuacja ,ze trafi na takiego co mu nie podaruje i w ryja opierze ile wlezie co mu się należy ,sama mu "w ryj dać mogę dać" i to z przyjemnością.