Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Brutalnie potraktował psa
~nasturcja niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 19:14
co za palant,takiemu to tylko kulka w łeb!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kicia niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 19:14
Z checia bym mu zrobila to samo ale 10 razy mocniej i najlepiej przy duzej ilosci osob. Mam nadzieje ze zostana wyciagniete adekwatne do jego zachowania konsekwencje. Z reszta dlaczego jego pies nie byl na smyczy przeciez nie powinien "latac luzem"...
~ niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 19:28
mikaziomek napisał(a):
~blekota napisał(a): a gdyby ten pies ugryzł male dziecko .to co. pies to buda ,kojec albo smycz z pilnującym odpowiedzialnym panem psa.

A może ciebie kolejny psycholu uwiązać przy budzie? Pies ewidentnie został sprowokowany przez tamtego syfiarza w dresie

Fakt, ten mały pies był puszczony wolno obok tego na smyczy. Jest to wina tego mężczyzny w dresie, bo mógł go wziąć na smycz i łatwiej byłoby zapobiec ugryzieniu go przez uwiązanego psa. Właściciel uwiązanego też zawinił, bo mogł mu założyć kaganiec. Gdyby to było małe dziecko, a nie drugi pies?
Najbardziej poszkodowane są tu zwierzęta. Szkoda psów ;(
~Xxx niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 19:36
Można prosić imię i Nazwisko tego pajaca?
~brelo niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 19:37
Pies stał grzecznie,a że drugi podbiegł to taka natura żeby się pobawić,nie widzimy na wideo czy go ugryzł czy co.A Pan " dziwny czlowiek bez mózgu" mógł wziąć pieska swojego na ręce bo jakim prawem cudzego ruszał.Mam nadzieję że sz. Policja się teraz popisze i zajmie tym człowiekiem,a jak nie to zrobią to za nich osiedlowi ludzie

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 19:41
~brelo napisał(a): Pies stał grzecznie,a że drugi podbiegł to taka natura żeby się pobawić,nie widzimy na wideo czy go ugryzł czy co.A Pan " dziwny czlowiek bez mózgu" mógł wziąć pieska swojego na ręce bo jakim prawem cudzego ruszał.Mam nadzieję że sz. Policja się teraz popisze i zajmie tym człowiekiem,a jak nie to zrobią to za nich osiedlowi ludzie
PRZESTAŃ STRASZYĆ MIKOŁAJEM BO JUŻ PO ŚWIĘTACH!
~farley niezalogowany
28 stycznia 2016r. o 19:47
Nie rozumiem dlaczego niektórzy ludzie zachowują się jakby byli najważniejsi na tym świecie..a nie są!! takie zachowanie podlega karze..może byc to kara grzywny lub pozbawienie wolności do lat trzech według prawa..takich ludzi powinni nigdy nie wypuszczac i zadawać im ból sto razy mocniejszy jaki odczuł ten pies.. mam nadzieję,że gnój dostanie za swoje..
2663
#blues nieaktywny
28 stycznia 2016r. o 19:53
~farley napisał(a): Nie rozumiem dlaczego niektórzy ludzie zachowują się jakby byli najważniejsi na tym świecie..a nie są!! takie zachowanie podlega karze..może byc to kara grzywny lub pozbawienie wolności do lat trzech według prawa..takich ludzi powinni nigdy nie wypuszczac i zadawać im ból sto razy mocniejszy jaki odczuł ten pies.. mam nadzieję,że gnój dostanie za swoje..
Może się niestety tak stać ,że nic nie dostanie,żadnej kary ,ale tak myślę,że w końcu zdarzy mu się taka sytuacja ,ze trafi na takiego co mu nie podaruje i w ryja opierze ile wlezie co mu się należy ,sama mu "w ryj dać mogę dać" i to z przyjemnością.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.