~~555 napisał(a): ZANIM ZACZNIESZ KOGOŚ OCENIAĆ , UBIERZ JEGO BUTY I PÓJDŹ JEGO DROGĄ , SPRÓBUJ JEGO ŁEZ, POCZUJ JEGO BÓL UDERZ O KAMIEŃ NA KTÓRYM POTKNĄŁ SIĘ , WTEDY POWIESZ MI
CO WIESZ I JAK ŻYĆ
~Ja napisał(a):Nie za bardzo,butów się nie "ubiera" tylko zakłada na stopy lub po staropolsku obuwa[obuwie[,,człowiek bywa obuty a nie ubrany w buty.~~555 napisał(a): ZANIM ZACZNIESZ KOGOŚ OCENIAĆ , UBIERZ JEGO BUTY I PÓJDŹ JEGO DROGĄ , SPRÓBUJ JEGO ŁEZ, POCZUJ JEGO BÓL UDERZ O KAMIEŃ NA KTÓRYM POTKNĄŁ SIĘ , WTEDY POWIESZ MI
CO WIESZ I JAK ŻYĆ
piękne
~miód napisał(a):~Ja napisał(a):Nie za bardzo,butów się nie "ubiera" tylko zakłada na stopy lub po staropolsku obuwa[obuwie[,,człowiek bywa obuty a nie ubrany w buty.~~555 napisał(a): ZANIM ZACZNIESZ KOGOŚ OCENIAĆ , UBIERZ JEGO BUTY I PÓJDŹ JEGO DROGĄ , SPRÓBUJ JEGO ŁEZ, POCZUJ JEGO BÓL UDERZ O KAMIEŃ NA KTÓRYM POTKNĄŁ SIĘ , WTEDY POWIESZ MI
CO WIESZ I JAK ŻYĆ
piękne
~Papuga napisał(a):Już tam "dziegciu" ,bez przesady,po prostu ta wypowiedź była by może przekazem ,gdyby właśnie nie ten psujący smak błąd stylistyczny ,przez niego brzmi jak pusty ,oklepany i mocno wytarty banał.~miód napisał(a):~Ja napisał(a):Nie za bardzo,butów się nie "ubiera" tylko zakłada na stopy lub po staropolsku obuwa[obuwie[,,człowiek bywa obuty a nie ubrany w buty.~~555 napisał(a): ZANIM ZACZNIESZ KOGOŚ OCENIAĆ , UBIERZ JEGO BUTY I PÓJDŹ JEGO DROGĄ , SPRÓBUJ JEGO ŁEZ, POCZUJ JEGO BÓL UDERZ O KAMIEŃ NA KTÓRYM POTKNĄŁ SIĘ , WTEDY POWIESZ MI
CO WIESZ I JAK ŻYĆ
piękne
"miód" ze sporą dozą dziegciu :>