~stary grzebiet napisał(a): A ja mam w domu kota Behemota. Noszę na szyi młot Thora. Korzystam z medycyny niekonwencjonalnej. Jestem weganinem... Wystarczy na egzorcyzmy, czy jeszcze mam wyliczać.
~stary grzebiet napisał(a): A ja mam w domu kota Behemota. Noszę na szyi młot Thora. Korzystam z medycyny niekonwencjonalnej. Jestem weganinem... Wystarczy na egzorcyzmy, czy jeszcze mam wyliczać.
~ napisał(a): To Ty jesteś redaktorem i pokazujesz satanistyczny znak?! Ogromny wstyd. Więcej na to badziewie nie wchodzę. Będę oczywiście robił "dobra" reklamę
1
jegomosc napisał(a):~ napisał(a): To Ty jesteś redaktorem i pokazujesz satanistyczny znak?! Ogromny wstyd. Więcej na to badziewie nie wchodzę. Będę oczywiście robił "dobra" reklamę
1
Chciałem tylko ci pokazać, że problem często leży w tym jak ty dekodujesz rzeczywistość. Dla ciebie to znak satanistyczny, a my z synkiem po prostu jesteśmy fanami spidermana!
[img=1455805801_g7z42j4.png]
~ napisał(a): I na dodatek wciągasz w to dziecko. Będziesz żałował.Zaraz tam żałował. Kilka wizyt u babci Ś. bo się dziecko ze strachu moczy w nocy i załatwione. Trochę dziwnych rzeczy się w ich domu wydarzy i tyle.