Tylko takie marki same muszą chcieć przyjść do galerii, a niestety Bolesławiec jest za mały i niestety na dłuższą metę firmowe marki nie przetrwają. Na początku będzie szał a póżniej sami mieszkańcy nie utrzymają tych sklepów. A skąd mają nowi klienci przyjeżdżać jak inne miasta mają swoje galerie.
Widzę jak niektórzy chcą tu 'pull&bir' (???) i Starbucksa.. to nie Wrocław. Kto by do tego Starbucksa chodził? Parę gimnazjalistek, kiedy dostaną kasę od rodziców na kawę za 13zł? Empik, H&M, coś czego jeszcze nie ma by przeszło całkiem sprawnie. Otwarcie McDonaldsa kosztuje naprawdę sporo, ale przyniósłby dobre obroty. No nic, zobaczymy. Co do nazwy, chwytliwa. A wszystkim 'miastowym' kręcącym nosem na nazwę: pobudka, to Bolesławiec, nie Warszawa. A i tam lubią takie nazwy :)
* przeszłoby całkiem sprawnie
Ach, pokolenie piszące idąc.
+ Powodzenia z Decathlonem, ciekawe kto by utrzymał taki wielki sklep na rzecz kupna śpiwora na działkę raz na miesiąc.
Tez jestem tego zdania ze zamiast drugiego sklepu polo market i media Expert można by było inny tez fajny sklep otworzyć jak h&m czy inny sklep aby nie jeździć do innych miast na zakupy
to zapytam raz jeszcze, kto dopuścił do zniszczenia mleczarni? w oparciu o nia można było tworzyć lokalne produkty, stymulować lokalne rolnictwo, tak robi cały świat, a my ? kolejna sieciówka ? Moja propozycja nazwy " Stara lipa "
Do do nazwy no to jest o wiele bardziej chwytliwa niz bcc , bo nie słyszałam żeby ktokolwiek jej używał , za Empikiem jest calkowicie za w mamy dość małą księgarnię i tylko jedną a o kupnie płyty już nie wspomnę... h&m i bershka na pewno by się utrzymaly, nie powinni otwierać polo marketu bo to poprostu wiocha
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.