Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Galeria przy szpitalu - co, jak i kiedy?
~patka niezalogowany
7 marca 2016r. o 17:08
A nie można dać innej nazwy tej galerii....
I jestem bardzo zadowolona z skepu empik który będzie w galerii .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~patka niezalogowany
7 marca 2016r. o 17:08
A nie można dać innej nazwy tej galerii....
315
#mir.ko nieaktywny
7 marca 2016r. o 17:10
~Aaron napisał(a): Wiadomo coś o tej galerii na staroszkolnej? Kiedy itd.?

jest wizja chyba na dwa obiekty w centrum

http://bolesławiec.pl/miasto/index.php?option=com_content&view=article&id=120&Itemid=190

na Staroszkolnej przetarg chyba niebawem

http://bolesławiec.pl/miasto/index.php?option=com_content&view=article&id=185:dzia%C5%82ka-przy-ul-staroszkolnej-przetarg-iii&catid=35&Itemid=186
~Bob niezalogowany
7 marca 2016r. o 17:11
Przydałaby się Castorama lub leroy Merlin, Ikea
~Ja niezalogowany
7 marca 2016r. o 17:45
Nazwa fajna.
Potrzebny jest H&M,
~ niezalogowany
7 marca 2016r. o 17:51
~joe olej napisał(a): to zapytam raz jeszcze, kto dopuścił do zniszczenia mleczarni? w oparciu o nia można było tworzyć lokalne produkty, stymulować lokalne rolnictwo, tak robi cały świat, a my ? kolejna sieciówka ? Moja propozycja nazwy " Stara lipa "

Jak to kto, ostatni zarząd z prezesem na czele, który pozwolił wejść Rolmleczowi za dwuletniego Forda Focusa. Weszli, zdobyli rynek, zaprzestali lokalnej produkcji zastępując ją swoim g...em, pozamiatali, ziemie opędzili i jest taki finał.
~K niezalogowany
7 marca 2016r. o 17:53
jakieś KFC niech dadzą w końcu :)
~ niezalogowany
7 marca 2016r. o 17:56
~patka napisał(a): A nie można dać innej nazwy tej galerii....

czytaj ze zrozumieniem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.