Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie wyrobił na zakręcie
~Ona, niezalogowany
13 marca 2016r. o 9:39
~ napisał(a): ONA taka Stara a taka p...a
TAk ,czytam współczując poszkodowanym,ale co za bzdury tu czytam,głowa boli.Trochę kultury ludzie..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14593
#klucznick nieaktywny
13 marca 2016r. o 9:43
~ja napisał(a): Ciapaty kluczniku byla umowa parking w strone Kliczkowa ,umiesz czytac ,nie dyskutuje z pal,,,i co niemajom jaj.ale to nie problem moge dzis sie z tobom pogadac gdzies w ustronym miejscu bez swiatkow.
ty musisz być chyba ze wsi ?na jakim parkingu ?z k-u-r-w-a-m-i umawiam się na parkingach,napisałem ci że na sp koło ronda nie umiesz czytać,cz na paliwo nie masz?ciapaty ?mam biały kolor skury,chcesz mnie sprowokować? nie ma takiej potrzeby trzeba było wczoraj przyjechać byłem na wszystkich trzech stacjach koło ronda ,nie stety żadnej czarnej bmw nie spotkałem ,ale za to była zielona corsa,a tak na marginesie to gdzie jest ten kliczków ??
~ niezalogowany
13 marca 2016r. o 9:47
~`` napisał(a):
~ napisał(a): A chociaż był czeźwy? ????
milicjant nie potwierdzil ze byl pijany.
'CZEŻWY'czy trzeżwy?,milicjant-już NIE..policjant.Nasz piękny j.polski,tak traktowany?
~ja niezalogowany
13 marca 2016r. o 9:49
dawaj w ustrone miejsce pogadac bez swiatkow ,niebende sie puzniej ciongal po glinachza jakiegos obszczy mura,za Dobrom w strone Osiecznicy gnoju.jest parking.
14593
#klucznick nieaktywny
13 marca 2016r. o 9:52
~ja napisał(a): dawaj w ustrone miejsce pogadac bez swiatkow ,niebende sie puzniej ciongal po glinachza jakiegos obszczy mura,za Dobrom w strone Osiecznicy gnoju.jest parking.
a gdzie ten parking?
~ja niezalogowany
13 marca 2016r. o 9:54
ZA Dobrom w strone Osiecznicy Tumanie.
~Mari niezalogowany
13 marca 2016r. o 9:57
Mario i nic nie zrobisz napewno zginie jeszcze nie jedno dziecko idąć czy wracając że szkoły , bo urzędasy z Bolesławca nie widzą problemu.
~Ja niezalogowany
13 marca 2016r. o 10:02
No właśnie dobry temat , bo na tej ulicy młodzi robią sobie wyścigi i nawet została potrącona na pasach córka lokalnego przedsiębiorcy z Dolnych Młynów i nic nie pomaga.Brak słów!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza