Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piesi mają gdzieś przepisy i bezpieczeństwo
~Heheszki niezalogowany
10 marca 2016r. o 12:21
Żenujące nabijanie budżetu w miescie gdzie wchodząc na pasy i tak masz obawy czy cos cie nie pie"olnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 marca 2016r. o 12:33
Żenujące jest to że nałożenie 84 mandatów na pieszych policja uważa za troskę o pieszych przecież to jest poprawienie statystyk.
13054
#kajtek68 nieaktywny
10 marca 2016r. o 12:52
Rzuciłem okiem na oryginalny tekst Pani Anny Kublik-Rościszewskiej, bo jak przeczytałem o "MANATACH" (to taka rybka ssakowata ;) ) (Bolec.Info), to się trochę zagotowałem :)
I co ?
Rzeczniczka prasowa KPP Bolesławiec idzie jeszcze dalej.
"84 mandatów", "16 mandtów" ... reszty już nie doczytałem.

Zamiast robienia takich okazjonalnych akcji, proponuję postawić JEDNEGO policjanta na skrzyżowaniu Tysiąclecia, Asnyka, Chrobrego i Spółdzielczej.
CODZIENNIE.
Aż jestem ciekaw statystyk, które z tego wynikną :D
~Połykaczka kijanek niezalogowany
10 marca 2016r. o 13:09
Nie ma czegoś takiego jak miejsce niedozwolone do przejścia ,tak samo nie ma takiego pojęcia jak nakaz zapłaty.
Każdy kto dobrowolnie stosuje się do powyższych zaleceń "władzy" musi być ograniczony umysłowo.

A wiecie że Polacy przeszli Wisłę, przeszli Wartę ,jak mówi hymn, i dopiero Bonaparte im to pokazał?
Wcześniej przejście Wisły i Warty było niedozwolone.
13054
#kajtek68 nieaktywny
10 marca 2016r. o 13:28
~ 89.70.1.*** napisał(a): ... przeszli ... hymn ... Bonaparte ...

Ktoś tu jest trochę pobieżnie zaznajomiony z tematem :)
Odsyłam do oryginału ;)

http://www.mazurekdabrowskiego.pl/
41
#jegomosc nieaktywny
10 marca 2016r. o 13:33
~Połykaczka kijanek napisał(a): Nie ma czegoś takiego jak miejsce niedozwolone do przejścia ,tak samo nie ma takiego pojęcia jak nakaz zapłaty.
Każdy kto dobrowolnie stosuje się do powyższych zaleceń "władzy" musi być ograniczony umysłowo.

A wiecie że Polacy przeszli Wisłę, przeszli Wartę ,jak mówi hymn, i dopiero Bonaparte im to pokazał?
Wcześniej przejście Wisły i Warty było niedozwolone.

Chyba nie ogarnąłeś hymnu:) albo ci się kartki posklejały jak go czytałeś. W hymnie mamy, że cesarz "dał nam przykład jak zwyciężać mamy". Nie zmienia to faktu, że wcześniej też sobie nieraz z tym radziliśmy, a po szkoleniu też nierzadko nam nie wychodziło...

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
10 marca 2016r. o 14:05
Uhh, ależ głębokie to przemyślenie...
~mdm niezalogowany
10 marca 2016r. o 14:21
To jest skrzyżowanie absurdalne, jeżeli chodzi o światło dla pieszych. Jeżeli jest zielone na Cieszkowskiego, to automatycznie powinno włączyć się zielone dla pieszych na Staszica. A tak, jeżeli wciśniesz guzik, dla pieszych, to i tak musisz odczekać cały cykl, bo system jest tępy. Dlatego ja, jak nic nie jedzie, to przechodzę, bo nie będę stał 5 min bez sensu. Ktoś zdecydowanie tutaj nie pomyślał.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza