~My PISy som demokraty napisał(a): ~Niesioł napisał(a): Sankcje nałożone na reżim PiS są dobre dla Polski! Reżim Kaczyńskiego to nie Polska - to pisowska dyktatura, nie wahajcie się! Wszystkie sankcje, które osłabiają reżim, są dobre dla Polski! Polska będzie krajem demokratycznym, odzyskamy demokrację - im szybciej, tym lepiej!
— apeluje Stefan Niesiołowski w krótkim filmie, jaki opublikował na swoim profilu na Facebooku.
Polityk Platformy Obywatelskiej po raz kolejny pokazuje, w jakich konkretach ma przejawiać się „wojna totalna” w wykonaniu jego partii. Zrobią wszystko, absolutnie wszystko, by zaszkodzić rządowi.
Dodał jeszcze;Tylko stanowcza postawa KW i społeczeństwa w kraju pozwoli tę tragiczną sytuację zmienić. Powszechnie znane są absurdalne, szkodliwe, głupie i bezmyślne działania PiS! Trwają czystki, wyrzucanie ludzi z pracy, a telewizja przypomina telewizję reżimową ze stanu wojennego!
Włączyłem telewizor i się rozczarowałem , - niczym nie przypomina reżimowej ze stanu wojennego .Prowadzący nie są w mundurach a tak ogólnie to myślę że Niesiołowski najadł się MIRABELEK i w żołądku sfermentowały , mistrz bredzenia potwierdził że w tej dyscyplinie nie ma sobie równych .Szkoda że biedny zapomniał o czystkach PO z 2007 , w pierwszych dniach urzędowania wymieniono wszystkich Wojewodów , wyrzucano z pracy wszystkich z nadania PiS ,usuwano z telewizji niewygodnych dziennikarzy , widocznie to już taka Polska tradycja . Szkoda tylko że ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ .