mir.ko napisał(a): Jak sie czyta czy oglada KODerow to naprawde człowiek sie zastanawia czy sort istnieje w narodzie
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a):
dlatego nie dziwi mnie fakt jak wielu z was dzisiaj nie przyznaje się do głosowania za pisem ,za prezydentem , bo co byście zrobili za jakiś czas kiedy to wszystko pier...d...knie :D
i wtedy nie będzie dla mnie różnicy kto kogo tu wy..d.mał bo pozwalacie na to sami
zarówno ...y jak i kodziarze...
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a):
zaznaczam że ''odrobinę ' bo kurna na kogo mogłem głosować jeśli nie widzę tu żadnej partii która nie łże i oszukuje...
dlatego jestem za delegalizacją tego wszystkiego co odpowiednio-ulica Wiejska -jak najbardziej nazwa na miejscu bo pachnie tam ''wiochą'' a i kształt budynku odpowiedni do tego co utożsamiamy z cyrkiem ...
falco napisał(a):
dzisiaj chyba odrobinę żałuję że nie byłem przy ostatnich ''wyborach'' głosując na kogokolwiek oprócz ...ów...
zaznaczam że ''odrobinę ' bo kurna na kogo mogłem głosować jeśli nie widzę tu żadnej partii która nie łże i oszukuje...
falco napisał(a):
dlatego nie dziwi mnie fakt jak wielu z was dzisiaj nie przyznaje się do głosowania za pisem ,za prezydentem , bo co byście zrobili za jakiś czas kiedy to wszystko pier...d...knie :D
i wtedy nie będzie dla mnie różnicy kto kogo tu wy..d.mał bo pozwalacie na to sami
zarówno ...y jak i kodziarze...
Zastosowana autokorekta