Pannazdzieckiem napisał(a):~lechita - kiedyś bylismy nimi wszyscy napisał(a): ... Jesteśmy jak jednoroczna kukurydza na polu ...
... hamerykańskiej firmy Monsanto , co to ma patent na biotechnologię o wdzięcznej nazwie "Terminator". Wszystko we Wszechświecie się kręci , każda roślina , zwierzę i człowiek wydaje następne pokolenia. Hamerykański produkt jest bezpłodny i opatentowany. Wiwat nałukowcy !! :D
Ja też kocham Polskę , jako miejsce do życia dla moich i Waszych dzieci. Różne magistry tłuką mi już od dłuższego czasu , że jeśli moja prawie osiemnastoletnia córa będzie chciała zapi.erdalać na zmywaku w Londynie , to ma do tego prawo. Bo kasa się liczy. Od lat magistrom powtarzam , że kasę to możemy se wyprodukować , nie koniecznie pożyczać od hinduskiego właściciela londyńskiego zmywaka. Nie mówiąc o czarnej robocie dla nawiedzonego cymbała z kropką na czole , symbolizującą szyszynkę.
Niech żyje KOD ! Jak najkrócej. Nie chcę mordować , chciałbym żeby struktury się rozleciały i skończyło finansowanie z Fundacji Batorego. Tylko tyle ... wysłuchaj nas Panie :D
~ napisał(a):
Większego I....ę to trudno znaleźć na tym portalu.Kup sobie kolorowe ksero i drukuj te swoje pieniądze bez końca.Natomiast od KOD się odpieprz.
falco napisał(a): :D :D :D
Ks. Małkowski: przynależności do KOD-u nie da się pogodzić z praktyką wiary katolickiej
- Przynależności do KOD-u nie da się pogodzić z praktyką wiary katolickiej, z przyjmowaniem komunii świętej. KOD związany z obecną opozycją, a poprzednią władzą, popiera to, do czego poprzednia władza dążyła i dąży nadal, jako opozycja. Czyli do osłabienia państwa polskiego na rzecz "mafii", oligarchów, służb specjalnych i budowania na gruzach Polski pewnego rodzaju kondominium rosyjsko-niemiecko-izraelskiego - mówi w wywiadzie opublikowanym w serwisie fronda.pl ks. Stanisław Małkowski.
to jest dopiero ''sort'' :D
''pierwyj'' :D
~xyz napisał(a):
No to teraz narobiłem chyba popełniłem świętokradztwo ,wczoraj byłem u spowiedzi i komunii a popieram KOD ,tylko że ksiądz nie pytał się mnie czy jestem za PISem czy KODem . :P
~Koral napisał(a):~xyz napisał(a):
No to teraz narobiłem chyba popełniłem świętokradztwo ,wczoraj byłem u spowiedzi i komunii a popieram KOD ,tylko że ksiądz nie pytał się mnie czy jestem za PISem czy KODem . :P
To i tak spowiedź jest nieważna, bo nie jesteś dobrym katolikiem, kiedy kłamiesz, że broniąc szmotruchów z TK, który są w opozycji do rządu a powinni być niezależni, mówisz że bronisz demokracji.