Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walczy o transparentność wydatkowania publicznych pieniędzy
~zdecydowany niezalogowany
1 kwietnia 2016r. o 23:00
~ccc napisał(a): PS. Jak chcecie coś dobrego zrobić dla ludzi wystąpcie z petycją do powiatowych dygnitarzy w tym do pana Zbyszka aby bez szemrania oddali kasę za karty pojazdów.

Panie CCC czy chce pan przed Sądem tłumaczyć się za obelgi i wyzwiska od ,,DYGNITARZY'' ,czy Pan Zbyszek ukradł panu jakąś kasę, że teraz ma oddawać bez szemrania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
1 kwietnia 2016r. o 23:44
Bardzo proszę:dygnitarz wg sjp osoba piastujaca wysoki urząd.

Wg mnie osoby będące w zarządzie powiatu piastują wysoki urząd mający wpływ na mieszkańców powiatu.

Z racji medialnego faktu o odmowie zwrotu za karty pojazdów to ci najwyższe władze powiatowe kształtują jej politykę i są władni podjąć decyzje o bezsądowym zwróceniu nadpłaconych środków o ile je posiadają.

Więcej o spawie
http://www.kartapojazdu.eu/
~cd niezalogowany
1 kwietnia 2016r. o 23:57
Są jeszcze synonimy słowa dygnitarz np. prominent, szycha, gruba ryba, VIP, polityk, dostojnik (w znaczeniu kościelnym). Zatem nie ulega wątpliwości iż każdy członek zarządu, a nawet radny powiatowy, miejski może postawić temat podejścia urzędu do tematu zwrotu za karty pojazdu. Jeżeli moje wyjaśnienia nie przyniosły satycKcji cóż.......
~ niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 0:46
~ccc napisał(a): Bardzo proszę:dygnitarz wg sjp osoba piastujaca wysoki urząd.

Wg mnie osoby będące w zarządzie powiatu piastują wysoki urząd mający wpływ na mieszkańców powiatu.

Z racji medialnego faktu o odmowie zwrotu za karty pojazdów to ci najwyższe władze powiatowe kształtują jej politykę i są władni podjąć decyzje o bezsądowym zwróceniu nadpłaconych środków o ile je posiadają.

Więcej o spawie
http://www.kartapojazdu.eu/

Jak nic tan "CCC" może być oddelegowany urzędnik do odwracania uwago od tematu JAWNOŚCI WYDATKOWANIA PIENIĘDZY PUBLICZNYCH.

Teraz pastwią się nad członkiem zarządu Zbyszkiem zamiast z nim współpracować dla dobra gminy.
Podwyżki płacy dla burmistrza a dla nas podwyżka opłat komunalnych TO JEST RÓWNOWAGA WEDŁÓG burmistrza .
Gratulacje dla mieszkańców - dobry wybór.
~ niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 8:21
Ile osób dotyczy zwrot za kartę pojazdu, które mieszkają w naszej gminie? Pieniądze publiczne dotyczą wszystkich mieszkańców. Troll ccc odwraca uwagę od postulatów jawności umów, pisze bzdety i podpiera się głupimi argumentami.
~mieszkanka niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 10:01
Akurat do mnie argumenty ccc przemawiają. Uważam że swoimi wypowiedziami wręcz miażdży tutejszych adwersarzy.
~ niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 10:35
Miażdży - cóż za miażdżące słowo. Brrr...strach pomyśleć. A do mnie przemawiają argumenty adwersarzy. Jak włączysz myślenie, to przyznasz mi rację, Ale dopóki tego nie zrobisz, to idź na zakupy, bo nie będzie z czego obiady ugotować.
~ niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 10:48
~cd napisał(a): Są jeszcze synonimy słowa dygnitarz np. prominent, szycha, gruba ryba, VIP, polityk, dostojnik (w znaczeniu kościelnym). Zatem nie ulega wątpliwości iż każdy członek zarządu, a nawet radny powiatowy, miejski może postawić temat podejścia urzędu do tematu zwrotu za karty pojazdu. Jeżeli moje wyjaśnienia nie przyniosły satycKcji cóż.......

Czyli twój mocodawca pan R jest dygnitarzem ,prominentem ,grubą rybą ,a ty Stasiu jesteś tylko podwładnym i usłużnym czopkiem . ?? ?? ?? ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza