Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdzie można się wyspowiadać?
~ koli niezalogowany
26 marca 2016r. o 15:18
Spowiadam sie Bogu Wszechmocnemu -Amen !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 marca 2016r. o 15:20
~diablik napisał(a):
ela napisał(a): Przestańcie diabły, bo wam ogony odpadną :>

Które ?
ha ha ha :D
211
skorn
26 marca 2016r. o 16:16
falco napisał(a): co rok te same pytanie :|
mam ci napisać że u rzeznika? :D

To samo robiłeś jako 20 czy nawet 30-latek, daj innym "popełniac błędy". W jednym temacie składa zyczenia, a w innym kpi. Co za szmaciarz.

<i>
~ niezalogowany
26 marca 2016r. o 16:37
~ niezalogowany
26 marca 2016r. o 18:31
chcesz się wyspowiadać?.............wal do sznura :>
2900
#falco nieaktywny
26 marca 2016r. o 19:20
skorn napisał(a):
falco napisał(a): co rok te same pytanie :|
mam ci napisać że u rzeznika? :D

To samo robiłeś jako 20 czy nawet 30-latek, daj innym "popełniac błędy". W jednym temacie składa zyczenia, a w innym kpi. Co za szmaciarz.
napiszę ci coś wredny typie :)
co mi zabrania złożyć życzenia bez względu na to komu je składam ?
czy to wierzącemu czy antyklerykałowi?
ty?
jesteś za ''cieniutki'' :D dlatego nie tylko kpię sobie z ludzi którzy ponad ''słowo Boże'' przekładają słowo ''klechy'' z których również sobie kpię kiedy czytam ich ''nauki' a do których sami się nie stosują...
ale co ty o tym wiesz ateisto od siedmiu boleści :D

a na koniec -szmaciarza szukaj bliżej siebie ,może w sąsiednim pokoju a może wystarczy jak zerkniesz w lustro ...
nadal chadzasz w tej czapeczce? ;)
poluznij ją bo jak widzę, nadmiernie cię uwiera...

"bierz życie z każdym oddechem..."
1918
#AMaziNg nieaktywny
26 marca 2016r. o 19:36
Falco , fajnie się Ciebie czytało, kiedyś. Zastanów się może nad sobą bo robisz się nieprzyjemny. Lokalny wszystko wiedzący , brylujacy w każdym temacie lowelas. Wiem że nie muszę czytać co piszesz , ale tak z czystej sympatii ( mimo wszystko ) śmiem zwrócić Ci uwagę. Proszę nie odpisuj. Wesołych spokojnych Świąt
2900
#falco nieaktywny
26 marca 2016r. o 20:01
AMaziNg napisał(a): Falco , fajnie się Ciebie czytało, kiedyś. Zastanów się może nad sobą bo robisz się nieprzyjemny. Lokalny wszystko wiedzący , brylujacy w każdym temacie lowelas. Wiem że nie muszę czytać co piszesz , ale tak z czystej sympatii ( mimo wszystko ) śmiem zwrócić Ci uwagę. Proszę nie odpisuj. Wesołych spokojnych Świąt

hahaha...
jakie ''tematy ''takie ''pisanie'' ;)
nie muszę się zastanawiać bo ja wiem do czego dążę a czy jestem ''przyjemny'' ?
nie mam zamiaru bo wolę być prawdziwy...
za ''sympatię (mimo wszystko) dziękuję :)
czy 'każdy temat''? ...nie bo wiele spraw i wielu tu piszących niewiele mnie obchodzi
a z tym ''lowelasem'' to już mnie całkowite przegięcie ...
Robert L. ;) tarzał by się ze śmiechu :D

spokojnych świąt :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.