Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdzie można się wyspowiadać?
2900
#falco nieaktywny
26 marca 2016r. o 7:12
:)

i właśnie to robię :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Anna niezalogowany
26 marca 2016r. o 7:29
Dla wielu ludzi dzień bez szydzenia w kościoła katolickiego i z jego wyznawców to dzień stracony. Smutne to jest i niepokojące zarazem. Zwłaszcza teraz, gdy w Europie jest coraz więcej emigrantów wywodzących się z krajów, w których niechęć do chrześcijaństwa przerodziła się w nienawiść i krwawe, brutalne akty przemoc. Tak brutalne, że jako Europejczycy nie jesteśmy w stanie tego pojąć. Może, drodzy antykatolicy, chociaz na czas Świąt odpuście docinki wobec wierzących?
2900
#falco nieaktywny
26 marca 2016r. o 9:21
~Anna napisał(a): Dla wielu ludzi dzień bez szydzenia w kościoła katolickiego i z jego wyznawców to dzień stracony. Smutne to jest i niepokojące zarazem. Zwłaszcza teraz, gdy w Europie jest coraz więcej emigrantów wywodzących się z krajów, w których niechęć do chrześcijaństwa przerodziła się w nienawiść i krwawe, brutalne akty przemoc. Tak brutalne, że jako Europejczycy nie jesteśmy w stanie tego pojąć. Może, drodzy antykatolicy, chociaz na czas Świąt odpuście docinki wobec wierzących?

a kto tu szydzi?
potrafisz odróżnić szyderstwo nie z tego co wymieniłaś od szyderstwa z zachowań?
to Cie niepokoi?
bo mnie nie :)
bo to i chrześcijaństwo ma ''wkład''w to jak postrzegamy wyznawców innych religii których nie to że nie pojmujemy a raczej to to że ich nie akceptujemy w naszej przestrzeni...
''antykatolicy''?kto to? :D

wracam do jaj... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
14752
#toth nieaktywny
26 marca 2016r. o 9:32
dzięki za temat pomógł mi wczoraj znaleźć spowiednika ;)
~ niezalogowany
26 marca 2016r. o 11:11
toth napisał(a): dzięki za temat pomógł mi wczoraj znaleźć spowiednika ;)

po to jest net ,aby pomagać zagubionym i zabieganym :] :]
14593
#klucznick nieaktywny
26 marca 2016r. o 13:13
a jakież to grzechy popełniamy żeby chodzić i jakiemuś się tam wyżalamy jacyśmy to niegrzeczni byli ?? spowiedż ?? co to jest spowiedż ?? kontrola społeczeństwa cz robią dobrze cz żle ?? największa głupota wszech wieków :P piję palę bzykam i co mam się z tego spowiadać ?? przeciez to jest normalne życie :)
14752
#toth nieaktywny
26 marca 2016r. o 13:26
klucznick napisał(a): a jakież to grzechy popełniamy żeby chodzić i jakiemuś się tam wyżalamy jacyśmy to niegrzeczni byli ?? spowiedż ?? co to jest spowiedż ?? kontrola społeczeństwa cz robią dobrze cz żle ?? największa głupota wszech wieków :P piję palę bzykam i co mam się z tego spowiadać ?? przeciez to jest normalne życie :)

to co piszesz to nie grzech :)
~ koli niezalogowany
26 marca 2016r. o 15:17
Spowiadam sie Bogu Wszechmocnemu -Amen
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!