Boletus pisze sobie, nie komentuje wypowiedzi , nie dyskutuje. Pozostawia temat nam- macie, żryjcie się! A my się faktycznie podniecamy i żremy, wyzywamy boletusa i piszemy co mamy do niego. A z tego co napisał że on ma to w d...e. Tak że i my miejmy w D i nie bedzie wpisów na 70 str
Nawet nie doczytałem do końca, Boletus :|
Czyżby terminy były ważniejsze od jakości ?
Niestety, ale już pierwsze akapity na to wskazują ;(
Co ma niby oznaczać "s w o j e i t y l k o i w y ł ą c z n i e s w o j e" ?
Zrozumiałbym "s w o j e o r a z t y l k o i w y ł ą c z n i e s w o j e".
Zakończyłem czytanie na "psy szczekają, a karawana jedzie dalej".
Czytając "lid", pomyślałem sobie, że Marcin Marczewski jak zwykle zaszalał :)
Bo raczej nie sprawiasz wrażenia osoby wychowanej na Owsiaku i Cioci ;)
Jeśli chodzi o ziemię to raczej Kościół nie będzie jej kupował - już "trochę" jej za darmo otrzymali w zamian za utracone majątki ( a nie są zbyt chętni do płacenia ) Z drugiej strony ustawa chroni i promuje rolników , którzy chcą powiększyć gospodarstwa. Problem jest np. koło J.Góry. Ziemię orną wykupiły miejskie cwaniaki dla KRUZU lub czekają , aż gmina zmieni plan zagospodarowania. Wtedy można podzielić hektar na 300 działek i postawić nowe Kwiatowe.
Zgadzam się z Boletusem: PiS zrobi wkrótce z Polski prawdziwy Klechistan, który faktycznie nie będzie się różnił od np. Afganistanu (talibowie) lub Uzbekistanu (dyktator Islom Karimow). Dziwią mnie za to zarzuty co do podpisywania się pseudonimem: przecież każdy z nas to tutaj robi: połykaczka kijanek, ja i autor tego felietonu i jest to najzupełniej normalne, bo chyba nikt by nie chciał fizycznego ataku ze strony dyszących z nienawiści i wściekłości wyznawców sekty katolsko-pisowskiej!
nie ''dygaj'' :D
sekciarze mocni są tylko zza klawiatury a w realu...no cóż ...
a najśmieszniejsze jest to że z takim jednym miałem okazję ostatnio porozmawiać a biedaczek nie wiedział ze rozmawia z ''falco'' :D
co ja się o NIM nasłuchałem :D
za to o ''bogu'' niewiele wiedział oprócz tego że pleban o nim mówił coś z ambony...
nie uwierzycie zapewne ale bidula nie potrafił wydukać ''dziesięciu przykazań'' :D
ale prawdą jest powiadam wam -''psy szczekają ....'' :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.