Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rhenus logistics

~~Ja niezalogowany
3 listopada 2017r. o 18:33
Ogólnie fajnie się pracuje?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~!!! niezalogowany
4 listopada 2017r. o 15:13
Za krec iście się pracuje, gdy jest co robić. A w tej chwili ruszyliśmy z tym, co powinniśmy wykonywać i czas ośmiu godz. mija, jak pstryknięcie palcami.

Zastosowana autokorekta

~~Niema wolnego niezalogowany
4 listopada 2017r. o 15:43
Jednak za niedziele niema dnia wolnego bo jest system pracy 5 dniowy 7 dni w tyg wiec ani niema 100% wiecej platne za niedziele ani dnia wolnego.Bravo za takie podejscie.Na zaladunku juz chlopaki maja dosc bo wszystkie kartony od 5 do 30 kg trzeba recznie nosic do naczep.Ciekawe czy w niemczech tez rhenus ma takie cos ze zaladunki recznie nosi sie zamiast na palete i ladowac wozkami....
~~Ja niezalogowany
4 listopada 2017r. o 16:12
Na rozmowie pani mi mówiła że pracuje się 5 dni w tygodniu,dwa wolne,jak wypadnie weekend pracujący to np.pon i wto jest wolny.To jak jest w końcu? Grafik dostajecie na tydzień czy dłużej?
~~@@ niezalogowany
4 listopada 2017r. o 22:14
Tak, pracuje się 5 dni w tyg. wiec jesli wypadnie ci weekend i to tylko albo sobota albo niedziela to masz wolne w tygodniu.
~~Ja niezalogowany
4 listopada 2017r. o 23:15
To ch u j n i a jednym słowem. Niedzielę to się z rodziną spędza,a nie w robocie za c h u j nie krocie...
~~. niezalogowany
5 listopada 2017r. o 5:47
To się trzeba było uczyć pajace. Gadać to widać gadają tylko takie matoły, co ,,wiecznie szukają" pracy. Zresztą widzę po tych zakazanych mordach, kto tu przyszedł na pierwszy ogień. Dawałem im czas do pierwszej wypłaty, ale widać nawet tyle nie potrafią wytrzymać.
Jakbyś matole jeden z drugim coś więcej niż 5 klas podstawówki to mógłbyś się ubiegać o wyższe stanowisko, a tak zostaje ci 500+ i szukanie wymarzonej pracy. Niektórych jak widzę to za darmo bym nie wziął.
~~Ona niezalogowany
5 listopada 2017r. o 8:43
A Ty niby kto taki wykształcony ?
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza