Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rhenus logistics

~~do wykształciucha niezalogowany
5 listopada 2017r. o 16:57
"Pewnie masz racje patolo i żyj sobie z tym z tą świadomością. Może lżej będzie ci.
1 godz. 57 min. temu"
Uważaj by ta "patola" do dupy się nie dobrała bo może braknąć Ci wykształcenia braknąć.
Ps.IP namierzone
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~. niezalogowany
5 listopada 2017r. o 17:25
I ???
Mam już szukać adwokata?
500 + POBRANE? do kogo ty chcesz patusie skakać?
~~. niezalogowany
5 listopada 2017r. o 17:29
ty gownojadzie bez szkoły możesz sobie nawet namierzyć, czy zmierzyć rozmiar mojego uja. Tylko nie wiem po co ci to, jak o takim sobie możesz tylko pomarzyć, zawszony worku do spuszczania.
~~. niezalogowany
5 listopada 2017r. o 17:34
~~do wykształciucha napisał(a): "Pewnie masz racje patolo i żyj sobie z tym z tą świadomością. Może lżej będzie ci.
1 godz. 57 min. temu"
Uważaj by ta "patola" do dupy się nie dobrała bo może braknąć Ci wykształcenia braknąć.
Ps.IP namierzone

i weź się nie jąkaj, jak do mnie piszesz, bo nie wieje.
~~do wykształciucha niezalogowany
5 listopada 2017r. o 18:17
Już ci widziałem takich KOzaków co to płakali jak dziecko a łzy były jak u bobra.
Oj dziciuchu wykształciuchu może zmień leki lub to co zażywasz .
~~. niezalogowany
5 listopada 2017r. o 20:41
W patologicznych kręgach, z których się wywodzisz i obracasz teraz to takie widoki to pewnie na porządku dziennym. Pozostaje tylko współczuć.
~~W niezalogowany
5 listopada 2017r. o 21:31
Juz po komentarzach widac ze to wiekszy oboz pracy i patologia niz bader a tak sie wszyscy cieszyli ze nowy zaklad powstanie,lepsze zarobki
~~Artur niezalogowany
6 listopada 2017r. o 7:36
Szkoda ze komentarze Pisa osoby nie związane z firmą. Jak pracownik mogę to potwierdzić. Kto chętny zapraszam aby sam się przekonał. Mi odpowiada, komuś może nie. Nie jest to praca na produkcji więc charakterystyka jest inna niż w zakładach pracy w okolicy Bolesławca.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo