Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rhenus logistics

~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 11:35
Jeśli zastraszaniem nazywacie sytuacje kiedy się mówi,że osoby które notorycznie popełniają masę błędów ściągnie się z danego działu,lub mówi się ,że będzie po premi ,to ja bardzo współczuje brygadzistom takiej ekipy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 11:46
Jak to dobrze, ze ja się uczyłem jak chodziłem szkoły. Mam teraz fajną pracę i lubie poczytac sobie, jak to sie pracuje w takich kołchozach. Nie, żebym był złośliwy, ale macie teraz za swoje wszystkie gwiazdy i gwiazdeczki ;)
~~_ann niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 12:10
Ogólnie brygadzisci w porządku. Tak jak pisałam wcześniej jest jeden co nadużywa wulgaryzmów. Wiadomo mają wymagania bo jak nie zrobimy to oni mają po d.upie,ale bez przesady żeby aż tak się spuszczać za taką płace. Chcą mieć solidnych i rzetelnych pracowników to niech dadzą normalne pieniądze a tych pozwalniaja. Jaka płaca taka praca.
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 12:36
Ja też uważam ,że wszyscy brygadziści są w porządku. Zauważcie ,że negatywnie wypowiadają się ci ,którzy pyskuja i nie potrafią się podporządkować.Dlaczego z innymi nie ma problemów ???Pora się zastanowić czy ta praca jest dla was?Mi pasuje i nie mam problemów z brygadzistami.
~~Widocznie niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 13:13
Widocznie nie trafilas na Liderow/ek ktorzy nie powinni krzyczecz i klnac to podstawa jestesmy w pracy a nie na przyjeciu urodzinowym.Dokladnie niech zaczna placic normalnie i za weekendy przede wszystkim
~~JADZKA niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 15:17
I JAK WRAŻENIA PO PIERWSZEJ PEŁNEJ WYPŁACIE??
Teraz TO się pewnie GORZKIE ŻALE posypią??!!
~~yo niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 15:27
Powiedzcie mi czego mam sie spodziewać na dziale pakowanie odzieżyi kartony?
~~lis niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 21:40
Ja też uważam ,że wszyscy brygadziści są w porządku. Zauważcie ,że negatywnie wypowiadają się ci ,którzy pyskuja i nie potrafią się podporządkować.Dlaczego z innymi nie ma problemów ?Pora się zastanowić czy ta praca jest dla was?Mi pasuje i nie mam problemów z brygadzistami.
JAK LUBISZ JAK TOBĄ POMIATAJĄ,TO GRATULUJĘ,PRACA ZA WSZELKĄ CENĘ
NIE,DZIĘKUJĘ
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza