coś czuję,że coraz mniej ludzi tam będzie pracować...cała załoga miała wyniki ponad normę,aż za dużo..wszyscy się sprawdzili i taka zapłata dla ludzi,na święta nic nie dali-pracujący sylwester i wigilia i teraz zabrana premia....załoga,która robi wyniki dostała takie podziękowanie,brawo kadra zarządzająca.Poniżyliście ludzi dzięki,którym macie na chleb.....bo to zwykły robol taki jak ja i koledzy i koleżanki robią wam wyniki.
3000 paczek mało to będzie mniej...
Niektórzy nawet nie dostali tego co na umowie podpisali za miesiąc. Pozostaje interweniować w agencji zatrudnienia bo to oni są pracodawcą z tego co wiem jesli chodzi o Rhenus.Więc telefony w dłoń i sytuację wyjaśniamy, czasy takie że pracy wszędzie pełno, a nie jasne sytuacje wyjaśniamy.
myślę,że to nie tylko wina manpower
RHENUS też powinien walczyć o swojego pracownika,o którego jest tak trudno.
pracownik powinien szanować pracodawcę i pracodawca pracownika....
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.