~ napisał(a):~SERB Z TOMASZOWA napisał(a): Córka mieszka na ul.Komuny Paryskiej.Jestem tam często ale stan kamieniczek zabytkowych jest opłakany ;(
Powiedz córeczce , że banki chętnie udzielą kredytu, tak jak to zrobiły w przypadku innych wspólnot!! :>
Nie rycz albo zmień nick na RYCZĄCY SERB Z TOMASZOWA!! :>
~ napisał(a):~ napisał(a):~SERB Z TOMASZOWA napisał(a): Córka mieszka na ul.Komuny Paryskiej.Jestem tam często ale stan kamieniczek zabytkowych jest opłakany ;(
Powiedz córeczce , że banki chętnie udzielą kredytu, tak jak to zrobiły w przypadku innych wspólnot!! :>
Czlowieku to, ze wydaje sie tobie, ze jestes anonimowy w sieci i wyzywasz ludzi od serbow, mam wrazenie a nawet jestem o tym calkowicie przekonany, ze powinienes natychmiast przedsiewziac terapie psychologichna. Uwazaj tylko, zeby nie bylo za pozno.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~SERB Z TOMASZOWA napisał(a): Córka mieszka na ul.Komuny Paryskiej.Jestem tam często ale stan kamieniczek zabytkowych jest opłakany ;(
Czlowieku to, ze wydaje sie tobie, ze jestes anonimowy w sieci i wyzywasz ludzi od serbow, mam wrazenie a nawet jestem o tym calkowicie przekonany, ze powinienes natychmiast przedsiewziac terapie psychologiczna. Uwazaj tylko, zeby nie bylo za pozno.
Ale ty kazales mu zmienic nik- na ryczacy serb z tomaszowa. Jak by nie patrzyl masz cos do serbow- (ksenofobia dokarmiana przez skrajna prawice????)
Ponieważ masz problemy ze zrozumieniem wyjaśniam , że to nie ja nazwałem kolesia SERBEM z TOMASZOWA, tylko on sam! :>
Masz duże problemy z rozumieniem czytanego tekstu i nie znam odpowiedniego lekarza na tą przykrą dolegliwość! :>
~ napisał(a): Ponieważ masz problemy ze zrozumieniem wyjaśniam , że to nie ja nazwałem kolesia SERBEM z TOMASZOWA, tylko on sam! :>
~ napisał(a): Ale ty kazales mu zmienic nik- na ryczacy serb z tomaszowa. Jak by nie patrzyl masz cos do serbow- (ksenofobia dokarmiana przez skrajna prawice????)