~Pola napisał(a): Całe lata szkoła specjalna biduhe aż piszczy ,rodzice przynoszą wszystko co potrzebne nie pomijając papieru toaletowego .Warunki urągające .Czy naprawdę nie stać miasta na budowę nowego obiektu dostosowanego do potrzeb ?
~Ja napisał(a):~Pola napisał(a): Całe lata szkoła specjalna biduhe aż piszczy ,rodzice przynoszą wszystko co potrzebne nie pomijając papieru toaletowego .Warunki urągające .Czy naprawdę nie stać miasta na budowę nowego obiektu dostosowanego do potrzeb ?
miasto chce i to bardzo ,lecz powiat właściciel i z tego co wychodzi grono szkoły specjalnej nie chcą nic od miasta
~xxx napisał(a): nie wiem dokładnie na czym polega problem nawet po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi.Wiem tylko że moje dziecko złożyło papiery do 2 LO za moją namową. Bo niestety w 1 LO( gdzie dotychczas było prywatne gimnazjum )na dzień dobry dzieci są sekekcjonowane na te z prywatnego i te z zewnątrz co przekłada się na oceny i konieczność korepetycji. Dlatego złożyło papiery do 2 LO. a teraz takie cyrki o których nikt nie uprzedza przyjmując dokumenty. Uważam za to skandal
Pannazdzieckiem napisał(a): [Niedziele mam wolne , to mogę pomóc ... przy betoniarze :)
~niedzielny katolik napisał(a): Jak łatwo stworzyć getto w naszym homofobicznym narodzie?
O co Ci, człowieku, chodzi?
~uczennice 2lo napisał(a): (...)do kończyć to co moim zdaniem najbardziej powinno przemawiać za tym(...)nie tolerancyjne(...)dziecią(...)nie przemyślane(...)kończymy już liceum(...)sorry, ale społeczności nie zmienimy tym, że rzucimy się na głęboką wode(...)trzeba iść na przód
grakuz46 napisał(a): Może jestem wredną ateistką, ale zwróciłabym uwagę na fakt, że zajmowanie sal dla prowadzenia religii jakoś nie stanowi problemu, nawet jeżeli sie to wiąże z utrudnieniami i dla uczniów i kadry nauczycielskiej. Dostane baty od Was, po moim komentarzu? No to walcie - jestem impregnowana. Pozdrawiam trzeźwo myślących.