~X napisał(a): Przedstawicielka Rady Rodziców PZSiPS, prezentująca oświadczenie rodziców niepełnosprawnych dzieci, to jednocześnie nauczyciel w II LO. Ciekawy jestem ilu rodziców podpisało się pod tym oświadczeniem?
~Ja napisał(a):~X napisał(a): Przedstawicielka Rady Rodziców PZSiPS, prezentująca oświadczenie rodziców niepełnosprawnych dzieci, to jednocześnie nauczyciel w II LO. Ciekawy jestem ilu rodziców podpisało się pod tym oświadczeniem?
Szkoda iż nie wypowiadasz się o treści tego oświadczenia, Powiedziała całą prawdę bez politycznej poprawności i chyba sama wie jako pedagog mający dziecko niepełnosprawne jak ludzie odbierają tą panią i co szepczą o dziecku.Dzieci są okrutne i niewinne i wiele razy sam moim tłumaczę gdy bezpośrednio przy osobie bez nogi ręki lub z innymi schorzeniami umysłowymi bez pardonu palną ,,szczerą głupotę,, Jak się czują te osoby nie wiem i wątpię czy moje przepraszam ich satysfakcjonuje.[/
Bo Polacy to bydło które jest źle wychowywane,mojego kolegi syn jest lekko upośledzony w szkole podstawowej był wyśmiewany i szykanowany ,obecnie mieszka w Niemczech i nikt tam nie robi z tego żadnych docinek jest bardzo dobrze traktowany przez rówieśników.
~ napisał(a): Szkoła specjalna ma być w budynku- dobudowanym- obok LO, a nie w LO- to znacząca różnica. Nauczyciele II LO obawiają się niepełnosprawności za ścianą??? Wstyd. Brak tolerancji. Nie dziwię się, że tak mało chętnych mają w tym roku. Zobaczcie jak wyglądają wyniki rekrutacji. Po co mówić o wygaszaniu? Szkoła sama się wygaśnie. Zwłaszcza, że szkoła osiąga znacznie niższe wyniki maturalne niż I LO.