Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

pomozmy bezradnemu tacie!!!!!!!

~Ula niezalogowany
16 lipca 2016r. o 14:54
Jeden po alkoholu się chwieje, drugi się cieszy ale każdy po alkoholu nie mysli trzeźwo czyli stwarza zagrożenie dla dziecka. Proste.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Edyta niezalogowany
16 lipca 2016r. o 16:56
Znam cała sytuacje ludzie!!! Dziecko powinno byc ze tatem prosze mi wierzyć ta matka któregoś dnia doprowadzi do tragedii!!!!
~Edyta niezalogowany
16 lipca 2016r. o 16:58
Dokładnie łatwo kogoś krytykować No ale cóż panie Krzysztofie przyjmijmy to na klatę ;)
~... niezalogowany
16 lipca 2016r. o 19:54
Doprowadzi do tragedii bo cala masa instytucji na to pozwoli.
9176
kc
16 lipca 2016r. o 20:12
Kolejna telenowela.
~mikalow niezalogowany
16 lipca 2016r. o 21:01
Chyba Ty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 lipca 2016r. o 22:08
kc napisał(a): Kolejna telenowela.

Pokrzywko , nie wiem jaki masz interes w tym , aby ludzkie losy do telenoweli sprowadzać , ale jednego jestem pewien , Matka Polka to mit. Znam z autopsji :)

Rodziłaś już dzieci , czy w czterdziestym roku życia dopiero zamierzasz ? :)

Jak kuba bogu , tak czech mazutem ... ok. tego sylogizmu możesz nie pamiętać :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
16 lipca 2016r. o 22:28
Pannazdzieckiem napisał(a):
kc napisał(a): Kolejna telenowela.

Pokrzywko , nie wiem jaki masz interes w tym , aby ludzkie losy do telenoweli sprowadzać , ale jednego jestem pewien , Matka Polka to mit. Znam z autopsji :)

Rodziłaś już dzieci , czy w czterdziestym roku życia dopiero zamierzasz ? :)

Jak kuba bogu , tak czech mazutem ... ok. tego sylogizmu możesz nie pamiętać :)

Nie uważam za mądre wywlekanie swoich prywatnych spraw na forum i wyzywanie się nawzajem. Dla dobra dziecka życzę oczywiście ojcu dziecka, żeby z bezradnego stał się zaradny.

Co do dzieci to wystarczy, że Twoim osiągnięciem życiowym jest podwójne skuteczne bzyknięcie suki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo