Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

pomozmy bezradnemu tacie!!!!!!!

211
skorn
16 lipca 2016r. o 22:30
zaorane : D

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 lipca 2016r. o 22:42
kc napisał(a):
Co do dzieci to wystarczy, że Twoim osiągnięciem życiowym jest podwójne skuteczne bzyknięcie suki.

Suką okazała się wtedy , gdy przestała dbać o swe dzieci . To jest nie naturalne u prawdziwych Kobiet. Pochwalisz się swoim potomstwem ? :) Ja z dzieciakami mogę Cię zaprosić do nas na kawę , ciastko , pogaduchy , cokolwiek sobie życzysz Pokrzywko :)

Dopisane 16.07.2016r. o godz. 22:42:

Chociaż i wcześniej były pewne symptomy , z których publicznie zwierzać się nie będę . Wiedzą tylko Przyjaciele.

No dobra , czas chyba poszukać Morfeusza :)

Trzymam kciuki Krzysiu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
16 lipca 2016r. o 22:57
Pannazdzieckiem napisał(a): Suką okazała się wtedy , gdy przestała dbać o swe dzieci . To jest nie naturalne u prawdziwych Kobiet. Pochwalisz się swoim potomstwem ? :) Ja z dzieciakami mogę Cię zaprosić do nas na kawę , ciastko , pogaduchy , cokolwiek sobie życzysz Pokrzywko :)

Nazywanie publicznie matki swoich dzieci suką, dzieci, które mają cząstkę jej w sobie i w jakimś stopniu do niej podobnych jest skur.wysyństwem. Mam nadzieję, że im tego nie mówisz i że one tego nie czytają,bo to może zaważyć na ich relacjach z płcią przeciwną w dorosłym życiu. I to będzie Twoja wina.

4335
16 lipca 2016r. o 23:14
Bożesz Ty mój . Jaka Ty jesteś szybka do ferowania wyroków.

A wiesz cwaniaro , jak płacze dziecko bite przewodem zasilającym głupie radio , przez własną matkę ... bez potrzeby? ... jak nie wiesz , to zapytaj moją osiemnastoletnią Córę. Powie Ci , bo pamięta i wie. O pieniądzu fiducjarnym też Ją uczę , a skład chemiczny chemitrali zna , jak Radek tabliczkę mnożenia :]

Pokrzywko , ja też lubię bawić się słowami , ale w tym temacie nie mówimy o rywalizacji między feminizmem , a patriarchatem . Znam cierpienie swoich dzieci i przewiduję cierpienie synka Krzysia. Więc odpuść sobie. Pogadajmy gdzie indziej , np . u Alterowicza , albo Skornika o czym tylko chcesz :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
16 lipca 2016r. o 23:50
Wiem jak płacze dziecko bite, wiem jak płacze dziecko zaniedbane i wiem jak płacze dziecko alkoholika. Żadnego z nich nie karmiłabym nienawiścią do ich matki ani ojca.
4335
17 lipca 2016r. o 0:16
Czemu więc karmisz mnie nienawiścią do siebie ?
Co ja Ci zrobiłem , oprócz zaproszenia na ciacho i kawę ? :)

No dobra Skacowana :D Rozumiem , że się mścisz i mam to w dupie . Moje priorytety mają dwa imiona , które Im nadałem . Syn wymyślił własne , a córka ... starsza wprawdzie ... jeszcze się zastanawia ... nad imionami ... ale już wiem , że nie stchórzą przed własnym potomstwem . To są charaktery po ojcu , bo suka je zostawiła. Chromosomy oczywiście są podzielne , ale Iskierka Stwórcy jest bezpłciowa i oznacza Miłość bezwzględną . Mieszka w Sercu , również w Twoim :)

No to jak nazywasz swe dzieci Skacowana ? Ja mam Kasię i Radka . Jestem dumy , że chciały być moimi dziećmi , ponieważ wierzę w teorię reinkarnacji , a głupia suka była tylko środkiem do osiągnięcia Ich celów . Ja też jestem środkiem.

Rozumiesz sens ? :)

Aśmy się zasiedzieli :D Dobranoc :)

7612
bax
17 lipca 2016r. o 1:01
Panna,o zmarłych nie mówimy nigdy źle,przenigdy...Bóg Ich już osądził ?...to przestroga dla nas samych...
W tym temacie(w tej sytuacji) zadecyduje sąd.Nie będzie to łatwa sprawa,bo decyzja zostanie ważna do pewnego momentu...

Czas dla niektórych,aby zastanowili się nad sobą...

Nie osądzajcie na podstawie plotek,czy też jakiś sytuacji...
4335
17 lipca 2016r. o 9:02
Baksowo , z całym szacunkiem należnym Tobie , za Twe macierzyństwo i poświęcenie ... proszę nie opowiadaj mi o bożych sądach. Za dużo wiem. Sukę uderzyłem tylko dwa razy , za pierwszym razem , gdy histeryzowała i chciała w środku nocy wychodzić z domu z noworodkiem. Za drugim razem , gdy na oczach dzieci szła na mnie z kuchennym nożem . Jak wspomniałem wcześniej , wierzę w reinkarnację i walnę sukę jeszcze raz ... o ile będę miał czym i będę miał w co walić :D
W tym życiu zabrakło mi asertywności :D

Miłej niedzieli :) Trzymam kciuki Krzysiu :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza