skorn napisał(a): Bierut był prezydentem-bandytą z sowieckiego nadania, więc taka reakcja ministra wcale mnie nie dziwi.
A zdjęcia "bolesawieckich faszystów" wkleić musisz, żeby nie było, żeś łajza, której słowo gówno znaczy. ; )
falco napisał(a): pisałem o ludziach w koszulkach na których były symbole jasno odnoszące się do ideologii
falco napisał(a): szkoda że nie dołączyło zdjęcia a nie chce mi sie dzisiaj go przerabiać ...
bądz pewien że kiedy go zmniejszę nie omieszkam go tu zamieścić
dowiesz się dlaczego wielu ludzi nie chce z wami mieć nic wspólnego ,nie podchodzą widząc w was zło :>
ja nie muszę się posiłkować googlem by wiedzieć co miał ten koleś na plecach ale on jestem pewien ze nie wiedział ...
wiesz co było pod tym znakiem?
wiesz jaki był napis?
to was ośmiesza ...''narodowcy'' :D
falco napisał(a):
gdyby ludzie ,w tym ci starsi których również całkiem sporo tam było ,więcej wiedzieli o symbolach jakie mają wprost przed oczami kiedy patrzą na plecy takiego czy innego ''narodowca''
pluli by im w twarz ...
tamci często sami doświadczyli okupacji ,życia w ciągłym strachu o jutro a tu kilkunastu szczyli chce bawić się w ''t-szert'owy patriotyzm'' :>
falco napisał(a): co ty tu pierdzielisz
jakich ''jaj''?
chodziłem między tymi ''narodowcami''i prawie po kolei ,każdemu z nich trzaskałem fotkę ...
patrzyli w obiektyw ,ja patrzyłem na nich
jakich to ''jaj '' mi zabrakło?...takich że wasz wodzuniu chowa się za ''prywatnością''?
skorn napisał(a): Będzie potrzeba, to z chęcią udostępnie zainteresowanym dane personalne falco, pogadacie sobie wprost. Skończy się kozaczenie w internecie. : )
Zastosowana autokorekta