a dlaczego?
to że mam te zdjęcia ale nie wiem gdzie robię błąd przy ich ''przycinaniu''do odpowiedniego formatu pozwalającego na wklejenie?
mnie to nie przeszkadza :D
nie każdy jest ''geniuszem'' jak putlerek :D
Obserwuję tę jałowa dyskusję i wniosek mam taki: Kolega Falco to wojujacy antypisowiec, lecz stylem jakby w Antka wpatrzony: coś mam, ale nie pokażę, do tego prywatne archiwum, heh. Śmieszne. Dziwne.
:D
dobre ...tylko że Anton nic nie pokaże bo nie ma zdjęć a ja je mimo wszystko mam ... :D
Dopisane 04.08.2016r. o godz. 20:19:
to tak w odpowiedzi na porównanie z Antonem ...hehehe
polecam 3.30 ...
to nagranie z 2013 roku więc trochę czasu wstecz a tu ....
ani ujawnionego nagrania rozmowy ,ani ujawnionych zapisków co to ktoś robił ... ;)
tylko zapowiedziane zabawy w klejenie modeli przez zespół ''ekspercki'' :D
falco nie zmieniaj tematu i nie mydl oczu, dawaj tu te foty to je ocenimy i zobaczymy jakie to straszne rzeczy robiliśmy, bo rzuciłeś mocne oskarżenia.
Nie podpinaj się pode mnie, jeśli chcesz mu ubliżać dla samej satysfakcji z ubliżania, jeszcze w połączeniu z tymi znakami chrześcijaństwa z boku wygląda to tragicznie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.