Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
14505
DP
21 sierpnia 2016r. o 14:06
fobiak napisał(a):
DP napisał(a): To nie wiara kształtuje charakter człowieka
lecz człowiek kształtuje wiarę
pozdrawiam
''domorosły filozof'' ;)

oczywiscie to jest bzdet

czlowiek nie ma wplywu na wiare
wiara ma na czlowieka
czlowiek wierzy albo nie wierzy

Widzisz fobiak
gdyby to, co napisałam było proste jak budowa cepa, to nie byłoby o czym dyskutować.
Będąc racjonalistką
uważam że to my tworzymy wszystko, a nie na odwrót :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 14:19
bzdet
2900
#falco nieaktywny
21 sierpnia 2016r. o 14:33
ale to jest właśnie proste jak ''budowa cepa'' :D
to ja sam tworzę to co mną kieruje a nie to co inni chcieliby mi zasugerować lub wręcz narzucić ...
myślisz jak my jesteś ''cacy'' ale piszesz co myślisz o ich poczynaniach już jesteś ''be''

to ich boli a jestem pewny że w pewnym momencie przerazi , bo coraz więcej już ludzi zaczyna dostrzegać ile w nich zła i nieskrępowanej już żadnym hamulcem nienawiści...
kiedyś myślących inaczej nazywali ''lemingami'' co dzisiaj w zestawieniu z wyzwiskami od głupków ,idi.o.tów po ''zdrajców narodu'' brzmi pieszczotliwie ...
ostatnio napisałem tu kilka postów o tym co niedługo będzie ścigane ,napisałem o ''zeszmaceniu symboli narodowych '' i nikt!!! się do tego nie odniósł oprócz jednego ''patrioty'' który również niewiele miał do napisania oprócz wyzwisk ...co mnie zreszta nie dziwi bo w tym są ''mistrzami świata''
tylko nie ja on dwa dni pózniej wyszedł na dur.n.ia kiedy prokuratura się zainteresowała ''patriotycznymi kijkami '' z powstańczą ''kotwicą''

a więc jak to jest z ich ''wiarą''?
bo mnie wychodzi na to że oni ''wierzą '' tylko w to co przekażą im ich ''fiurerki''a więc na żadną inną wiarę ich po prostu nie stać ...

hahaha...przypomniała mi się licealna klasa ''narodowo -matematyczna''
czy teraz 2+2 to będzie nadal 4? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
21 sierpnia 2016r. o 14:47
hmm
Od Albert Einstein dla was

''wyobraznia jest wazniejsza od wiedzy,poniewaz wiedza jest ograniczona.''
ktoś to cytował
i tak
bardzo ważna cecha człowieka, dodając do niej ciekawość poznawczą ....
gdyby nie one, nie byłoby nic

2900
#falco nieaktywny
21 sierpnia 2016r. o 14:56
życie bez wyobrazni może być bardzo ubogie ;)
gdyby ludzie samej wyobrazni poświęcali więcej czasu ,ludzkość mogła uniknąć wielu tragedii...
tylko nie wiem co jest ważniejsze -wiedza czy wyobraznia

niektórzy myślą że mają wyobraznię a mylą ją tylko z fantastyką ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
21 sierpnia 2016r. o 15:07
hahaha
a
2+2 to oczywiście cztery ;) a nie 4 haha

spokojnego popo
11445
PanM
21 sierpnia 2016r. o 16:03
DP napisał(a): hahaha
a
2+2 to oczywiście cztery ;) a nie 4 haha

spokojnego popo

Żyd zapytany ile jest 2 + 2 odpowiada dyplomatycznie "

" A ILE MA BYĆ ? "

Dopisane 21.08.2016r. o godz. 16:03:

Wynik rzecz umowna.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
14505
DP
21 sierpnia 2016r. o 16:22
wszystko jest ''względne''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.