Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~ niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 11:17
PanM napisał(a): Korzystając z okazji parę słów o ostatnim pożegnaniu .

" DOBRY JEZU A NASZ PANIE DAJ MU WIECZNE SPOCZYWANIE "

To słowa towarzyszące ostatniemu pożegnaniu w czasie ceremonii religijnej.

Na cmentarze mówi się " MIEJSCE WIECZNEGO SPOCZYNKU "

Czy tak jest w rzeczywistości ? -
Otóż absolutnie nie - Ceremonie pochówku stały się miejscem jednego z najbardziej intratnych biznesów .

Żadne wieczne spoczywanie .Żadne miejsce wiecznego spoczynku .Żadna kaplica cmentarna.
Wystarczy przejść się po cmentarzu i zobaczyć jak duża jest ilość tabliczek informujących -- " MIEJSCE PRZEZNACZONE DO PONOWNEGO POCHÓWKU "

Wystarczy że rodzina nie ma pieniędzy i po 20 latach kończy się WIECZNE SPOCZYWANIE.

To się połóż pod płotem i zdechnij... idio..to... To gdzie leżą ateiści? Na wysypisku czy na cmentarzach? Jesli nie jesteś wierzący w cokolwiek, to na temat wiary nie wypowiadaj się. Aha...zanotuj mój IP , bo w tym jesteś dobry. I idź się leczyć na nogi i to co tam masz , bo na łeb za późno i ludzi wkur..asz tym swoimi pseudopsycho wywodami. kura ma więcej rozumu od ciebie, bo umie znieść jajko, a ty tylko znosisz literowe wypociny na forum.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
21 sierpnia 2016r. o 11:30
~ napisał(a):
PanM napisał(a): Korzystając z okazji parę słów o ostatnim pożegnaniu .

" DOBRY JEZU A NASZ PANIE DAJ MU WIECZNE SPOCZYWANIE "

To słowa towarzyszące ostatniemu pożegnaniu w czasie ceremonii religijnej.

Na cmentarze mówi się " MIEJSCE WIECZNEGO SPOCZYNKU "

Czy tak jest w rzeczywistości ? -
Otóż absolutnie nie - Ceremonie pochówku stały się miejscem jednego z najbardziej intratnych biznesów .

Żadne wieczne spoczywanie .Żadne miejsce wiecznego spoczynku .Żadna kaplica cmentarna.
Wystarczy przejść się po cmentarzu i zobaczyć jak duża jest ilość tabliczek informujących -- " MIEJSCE PRZEZNACZONE DO PONOWNEGO POCHÓWKU "

Wystarczy że rodzina nie ma pieniędzy i po 20 latach kończy się WIECZNE SPOCZYWANIE.

To się połóż pod płotem i zdechnij... idio..to... To gdzie leżą ateiści? Na wysypisku czy na cmentarzach? Jesli nie jesteś wierzący w cokolwiek, to na temat wiary nie wypowiadaj się. Aha...zanotuj mój IP , bo w tym jesteś dobry. I idź się leczyć na nogi i to co tam masz , bo na łeb za późno i ludzi wkur..asz tym swoimi pseudopsycho wywodami. kura ma więcej rozumu od ciebie, bo umie znieść jajko, a ty tylko znosisz literowe wypociny na forum.

Trudno uwierzyć że takie negatywne emocje mogły by się udzielić komuś kto nie czerpie korzyści z pochówków .
No cóż bogobojny dobry człowieku .Proszę Cię uprzejmie przeczytaj raz jeszcze powyższy wpis .
Jest on protestem przeciwko tak krótkiemu okresowi ochronnemu dla grobów.

Puszczają Panu nerwy ? Proszę się nie irytować , to zachowanie oczywiste w sytuacji gdy zaczyna brakować argumentów.

Życzy mi Pan po katolicku bogobojnie abym zdechł pod płotem .
Pan kompendium intelektu wystawia mi cenzurkę idioty --- dziękuję po laicku .

Możemy przejrzeć cały net -- ani razu pierwszy nie zaczepiałem bogobojnych.[img=1471771838_wkg2riy.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 11:47
Zbyt często używasz słów: katolicyzm i bogobojny... dla ciebie każdy inny niż ty, to katolik? a może wierzę w inną religię, a wku..wia mnie twoje plucie na wiarę jako taką? nie wierzysz w nic , to zamknij japę na ten temat. Zawierz swemu guru - temu od świńskich ryjów i gumowych penisów. On jest twoim bogiem. i g... cię obchodzi kim jestem, nie znasz mnie i nie szukaj w pustej głowie domysłów o mojej profesji. Nigdy nie trafisz, nawet nie wiesz czy jestem kobietą czy mężczyzną. a jeśli chodzi o IP, to zawsze można oszukać system... więc notuj, notuj i jeszcze raz notuj, kup drugi zeszyt do notowania, bo miejsca braknie.
~ niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 11:49

ale jazda
~ niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 11:51
~ napisał(a):

ale jazda

~ napisał(a): Zbyt często używasz słów: katolicyzm i bogobojny... dla ciebie każdy inny niż ty, to katolik? a może wierzę w inną religię, a wku..wia mnie twoje plucie na wiarę jako taką? nie wierzysz w nic , to zamknij japę na ten temat. Zawierz swemu guru - temu od świńskich ryjów i gumowych penisów. On jest twoim bogiem. i g... cię obchodzi kim jestem, nie znasz mnie i nie szukaj w pustej głowie domysłów o mojej profesji. Nigdy nie trafisz, nawet nie wiesz czy jestem kobietą czy mężczyzną. a jeśli chodzi o IP, to zawsze można oszukać system... więc notuj, notuj i jeszcze raz notuj, kup drugi zeszyt do notowania, bo miejsca braknie.

oszust systemu ?
~Lunka niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 12:12
Panienko, ja nie pisałam o pustej wierze, tylko o w pełni świadomej Wierze wynikającej z wiedzy, poznania i sprawdzania. Pusta wiara jest nic nie warta. Pusta wiedza także.

Pozdrawiam :)
2945
Mgosia
21 sierpnia 2016r. o 12:44
PanieM, na początku było mi pana bardzo szkoda ze względu an chorobę , a teraz widzę, że ta choroba to jest całkiem inna niż wynikałoby z tematu i jeszcze bardziej jest mi pana szkoda .
Więc pytam w jaki celu ten temat :

- wzbudzić współczucie
- kpić z katolików
- udowodnić, ze Boga nie ma, bo ktoś tak ważny jak pan, nie doświadczył jego miłość
- wzbudzić jeszcze większą niechęć do pańskiej osoby
- udowodnić, że przez swoją dziwną postawę jest pan kimś nie wartym zwrócenia uwagi

????????????

Bo z pewnością ta paplanina nie służy pomocą nikomu choremu, a wręcz przeciwnie .

" Kończ waść ! Wstydu oszczędź " (sobie)

Jeśli ma pan jakieś fobie, a najwyraźniej wszystko na to wskazuje, to proszę tym razem wcześniej zasięgnąć porady odpowiedniego lekarza.
Mimo wszystko, życzę powrotu do zdrowia i wyciągnięcia z tej życiowej lekcji odpowiednich wniosków.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 sierpnia 2016r. o 13:44
~Lunka napisał(a): Panienko, ja nie pisałam o pustej wierze, tylko o w pełni świadomej Wierze wynikającej z wiedzy, poznania i sprawdzania. Pusta wiara jest nic nie warta. Pusta wiedza także.

Pozdrawiam :)

Lunko :) Ale przyznasz mi chyba rację , że jedno i drugie bywa iluzoryczne ? :)

Też pozdrawiam , mając nadzieję , że prawdziwą Miłość znajdę w tej poronionej rzeczywistości :)

Mój Promień do Stwórcy. Musi mieć Vaginę i punkt G nie mówiąc o cyckach :D . Bo jestem samcem :)
Pusta wiara jest nic nie warta , pusta wiedza też , ale ważne jest to , czy opieramy się na dogmatach , czy chcemy się uczyć :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy