Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

211
skorn
22 listopada 2016r. o 16:40
PanM napisał(a): Forum rządzi się swoimi prawami.Skoro ty nie szanujesz rozmówców nie możesz oczekiwać szacunku dla siebie.
Nie jesteś tu jedyny który ukryty pod tyldą poucza innych jak mają żyć i co jest dobre a co nie.
Zaproponowano Ci polemikę , jeśli nie dajesz rady lepiej zamilcz .Wystawiasz swoim prostactwem świadectwo ogółowi wiernych.

Alex ma coś, czego pan i falco nie macie - wiedzę i szacunek dla rozmówców. Przez to zadzieranie nosa ludzie mają was dość, a nie dlatego, że wam nie po drodze z krk.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~_Alex niezalogowany
22 listopada 2016r. o 19:48
"Gogle ci nie powiedziały, jaka jest pisownia słowa "dlatego" ?
albo one są głupie, albo ty Jest jeszcze trzecia opcja, i ty i one "

Dziękuję za tą inteligentną wypowiedź,pełen szacunek ponownie. Teraz wiem,że jesteś trollem. Ale wiesz co...polubiłem Cię. Pokazujesz mi,że wciąż tak mało wiem,dlatego muszę dalej drążyć temat. Może nawet pokusiłbym się o jakieś nauki u Ciebie,hmm? ;)

Zadam Ci mój mędrcze zdublowane pytanie,w kogo wierzysz i dlaczego jest to Jezus Chrystus?

;)

11445
PanM
22 listopada 2016r. o 20:29
Prezydent i caÅ

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~do alexa niezalogowany
22 listopada 2016r. o 20:33
Google ci opowiedziały, że jestem wierząca? Google to twój bóg? Gratuluje........
~_Alex niezalogowany
22 listopada 2016r. o 20:38
Nie jesteś "wierząca", a dziękuję,że określiłaś płeć. Tak,poprzedzę Twoją odpowiedź, Google mi powiedział,nie gratuluj.

To było celowe pytanie,by wyłuskać coś więcej z Ciebie,niż kolce. Nawet róża,potrafi ukłuć, Nie nie wygooglowałem tego,zwyczajnie doświadczyłem;)
~_Alex niezalogowany
22 listopada 2016r. o 21:20
"A tymczasem --
http://natemat.pl/165951,pis-grozi-urzednikom-ktorzy-zechca-pomoc-wosp-kto-zaangazuje-sie-w-te-hece-niech-nazajutrz-sklada-raport-o-zwolnienie"

PanieM,co Pan myśli o WOŚP? Inicjatywa jaknajbardzieś szlachetna,ale czy nie ma cienia? ;)
11445
PanM
22 listopada 2016r. o 21:47
~_Alex napisał(a): "A tymczasem --
http://natemat.pl/165951,pis-grozi-urzednikom-ktorzy-zechca-pomoc-wosp-kto-zaangazuje-sie-w-te-hece-niech-nazajutrz-sklada-raport-o-zwolnienie"

PanieM,co Pan myśli o WOŚP? Inicjatywa jaknajbardzieś szlachetna,ale czy nie ma cienia? ;)

Każda dobroczynność jest zjawiskiem pozytywnym.
Niestety w Polsce akcje charytatywne nie wspomagają państwa a je zastępują.
Smutne , ........

Najbardziej lukratywną pozycję w działalności charytatywnej zajmuje władza .
Ubija kapitał polityczny i zarabia co najmniej 23 %.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~_Alex niezalogowany
22 listopada 2016r. o 22:12
Podam absurd.
Zepsuta lampa rtg tomografu CT w pewnym szpitalu w wielkim mieście. Osoba odpowiedzialna,decyzyjna zgłasza się do krajowego producenta Siem...Ten za lampę i wymianę żąda bagatela wartości tomografu rzędu 5 zer. Po zastanowieniu,porozumieniu, osoba ta znajduje firmę,która wymienia lampę na nową, robi to za "przyziemną" kwotę.

Pytanie. Czy ludzkie życie nie jest warte więcej niż sprzęt? No,ale to pytanie jest bezsensowne,bo odpowiedź jest dobrze Nam znana.

Zgadzam się całkowicie,Państwo powinno o to dbać,a nie wyślij sms o treści **** na numer ####. I już widać,kto zarabia. :)

Dać palca to za mało,ale gdzie Umiar? :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo