Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu nowej galerii
~ niezalogowany
2 września 2016r. o 16:56
~ napisał(a): Dziadostwo!

Na nic innego pana inteligenta nie stać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
2 września 2016r. o 16:58
tak mnie ciekawi: co jest takiego nagannego,ze jak otwieraja market ,czy inny punkt to z ciekawości się na otwarcie wpada?

promocje lub inne prezenty to cebulandia?
A jak zrobią na stacjach benzynowych np.piatki paliwo 10gr tańsze , lub np.jakaś nowa stacja zrobiła by do 30l wachy bańkę oleju za free,to byście to zlali ,czy podjechali zatankować w piatek ,lub zalali ciutkę wiecej ,aby miec olej z głowy ?

Korzystanie z promocji to cebulandia i obciach - ciekawe rzeczy ;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Przyszły niedoszły emeryt niezalogowany
2 września 2016r. o 17:18
Starszych ludzi trzeba szanować, ale Ci starsi ludzie sami się nie szanują.Ich zachowanie w kolejkach, które sami tworzą, jest gorsze niż za czasów komuny.
Emerytury dzisiejszych emerytów są za wysokie i powinny zostać obniżone. Dlaczego? Bo są wypłacane z pieniędzy ludzi którzy za kilka lat będą głodować na emeryturach.Malo tego, ludzie pracujący na dzisiejszych emerytów tyrają po 12 godzin za najniższą krajową, a emeryt który za czasów PRL udawał że pracuje dostaje emerytury 1500 najmniej.
Gdzie tu k...a jest logika i sprawiedliwość. Kochani dziadkowie, moje pokolenie(40+) i młodsze nie będzie biegało na emeryturze po promocjach bo:
- albo nie dożycie emerytury
- Nie będzie ich stać na nic innego prócz chleba
- Stan zdrowia po 47 latach pracy nie pozwoli im wyjść z domu by coś kupić.
211
skorn
2 września 2016r. o 17:21

hołota

<i>
~35+ niezalogowany
2 września 2016r. o 17:30
Jak widzę jak się rozpychają w kolejkach, to niedobrze mi się robi.
W przychodni darmozjadom wydaje się, że im wszystko się należy, bo składki płacą (a to my ich utrzymujemy ze swojej ciężkiej pracy), a normalny człowiek jak prosi żeby go przepuścić, bo do pracy nie chce się spóźnić, to oni nagle strasznie się spieszą.
Na Śluzową niech się śpieszą!
Tam o dziwo jakoś nie ma kolejki :-P

~ niezalogowany
2 września 2016r. o 17:41
Ten dzisiejszy emeryt przez 35 lat swojej pracy również pracował na emerytury ówczesnych emerytów.Więcej szacunku młodzi Bolesławianie dla emerytów ,bo są wśród nich również wasi najbliżsi emeryci.
~ niezalogowany
2 września 2016r. o 17:43
a propo!co wy na tych co jadą tymi wózkami po ulicach?ani to nie ma świateł ani nic,dzisiaj dziadek wperdzielił mi się tym czymś na pasach,pod maske ,dobrze ze dziadka nie walnełem.jeszcze sie mądrował ze nic mu nie moge zrobić.
~ niezalogowany
2 września 2016r. o 17:55
dobry ten filmik,jak w filmie Bareji,a ponoć te czasy mineły?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza