Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu nowej galerii
~. niezalogowany
2 września 2016r. o 18:55
Chyba im się komuna przypomniała :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rico niezalogowany
2 września 2016r. o 19:23
KOD ruszył w obronie demokracji!! Ha ha! Pozdrawiam.
~ niezalogowany
2 września 2016r. o 19:32
~ napisał(a): same dziadki,babki,emeryty-do marketu walą bo coś za darmo dostaną!

Może dostaną pampersy i podpaski ;)
~ niezalogowany
2 września 2016r. o 19:35
~też tylda napisał(a):
~ napisał(a): widze tu jakieś oburzenie!idz rano do Lidla ,sklep otwarty o 8,rano stoją od 6rano same babki i dziadki.po co ? aby iść do sklepu,nic nie kupić, ale idze!

Tobie , jak sądzę, to przeszkadza.

Niech chodzą,bo ruch to zdrowie.
~realista niezalogowany
2 września 2016r. o 19:40
Dopóki ZUS płaci emerytury (i to niemałe) niech chodzą i kupują. Życzę im 150 lat życia i radosnego wydawania każdej emeryturki. Bez względu na to, czy im to potrzebne, czy też nie.
8117
#alabaster72 nieaktywny
2 września 2016r. o 19:58
~Połykaczka kijanek napisał(a):
Sądząc po Twoich wpisach to jesteś dość młodą osobą, nie piszesz mieliśmy tylko mieli, bądź nie mieli, nawet jeśli się mylę to byłaś/łeś dość młodą osobą i nie do końca pamiętasz jak było.
Z iloma starszymi osobami rozmawiałaś/eś pytając ich o to na kogo głosowali i komu dają na tacę a komu nie?
Wyborcy głosują ale to wybrani ponoszą winę za to co tworzą lub rujnują. Ile już było różnych frakcji politycznych i za każdym razem grabili tylko do siebie, bo nie ma takich grabi co od siebie grabią.
Być może i będę żył za 800 zł, ale w przekonaniu że żyłem w zgodzie ze swoim sumieniem.
Wszyscy wszędzie biją pianę że taki ujowy rząd, ciekawe jak by było gdy by sami tam siedzieli, pewnie oddali by diety na potrzebujących, do pracy chodzili by w worku po ziemniakach, chodzili nie jeździli i jedli by chleb ze smalcem.
Ciekawe jak spojrzycie swoim babciom i dziadkom w oczy po tych wpisach, pewnie bez mrugnięcia okiem weźmiecie stówkę od babci nie myśląc za co kupi leki, e uj was to będzie obchodzić.

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
2161
#fobiak nieaktywny
2 września 2016r. o 20:00
~ napisał(a): Ty Bucu jeden na pasach ale na czerwonymświetle!a wafel cie obchodzi czy kupilem!dziadku!

bucu z twojej paplaniny to nie wynika, naucz sie jezyka polskiego a pozniej sie bierz za komentowanie

"~ napisał(a):
a propo!co wy na tych co jadą tymi wózkami po ulicach?ani to nie ma świateł ani nic,dzisiaj dziadek wperdzielił mi się tym czymś na pasach,pod maske ,dobrze ze dziadka nie walnełem.jeszcze sie mądrował ze nic mu nie moge zrobić."

po co mu czerwone swiatla w tym czyms (zapytaj sie mamusi jak to sie nazywa), jeslii juz jest na pasach.
i na przyszlosc zamykaj maske bo z podniesiona nie wolno jezdzic.
a co chciales dziadkowi zrobic? dziecko?
zapytaj sie rowniez mamusi czy by sie dalo
~KOMBATANT niezalogowany
2 września 2016r. o 20:12
A co mam zrobić z 3700 zł emerytury. Idę do JYSKA wydać na poduszki . Wnuki nie mają do mnie szacunku to im dawać nie będę Wolę wspomoc zagraniczny kapitał
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia
REKLAMA Metrohouse zaprasza