~ napisał(a): juz nie mozna zniesc co ta baba narobiła idz na emeryture bedzie z toba swiety spokoj.A kto dolki pod kim kopie ten sam w nie wpada.Nie uda ci sie wysiudac Kierownika .kto wojuje ten sobie sam opinie rujnuje.Proponuje Dyr.MOSIR rozwazenieOch zazdrośnicy, nieroby, co to nic nie umieją i nic nie znaczą, a tak bronią młokosa, który , dopiero uczy się życia, a co dopiero , jak być dobrym kierownikiem. A od kiedy kobieta ok. 40 ,ma iść na emeryturę to coś nowego. Zawsze lepszy głupi potulny, co to nic nie umie ,niż rogata osobowość.
zmiany instruktorki
~Radni. napisał(a): Wy fitneski zacznijcie mniej ,,żreć''.I wtedy ,dieta + gimnastyka dadzą efekty.Tomczyk nie ma tu nic do rzeczy.Da więcej niż wy,będzie ćwiczył tam gdzie Wy.Spalać tłuszcz możenie przecie nawet na korytarzu.
My w Ratuszu popieramy zdrowy tryb życia,cały kolektyw dba o swój wygląd.Robi to za swoje pieniądze.
~jogi napisał(a): Pani instruktor jest po 50tce może szykować. się na wcześniejsza emeryture i zwolnić miejsce młodej.kobiecie nie odejmujcie lat bo kit nie wciśnięcie Niech już idzie bo mają j dość
O kurna, to jak ona jest po 50 i te inne,to ja muszę swoja Jadzię wysłać, tyko czy ona parę miec bedzie ? Toż to cud najprawdziwszy, gdzie mojej tesciowej do niej.
~bezstronna napisał(a): Wydaje mi się ,że osoba instruktorki,która , naprawdę coś znaczy w świecie sportu i ma medale, jest świetną reklamą Term w Bolesławcu. Jest osobowością sportu, czy się komuś to podoba czy nie. A że może nie jest potulna, jak większość urzędasów ? no cóż, ma swoje, przynajmniej ,zdanie.Kobieta coś umie i tyle. Tych szaraków, średniaków i uśmiechniętych pucusi ,mamy wszędzie zatrzęsienie.Cieszmy się,że mamy w Bolesłąwcu takie osoby i nie podstawiajmy im nóg !! Duża sala ,ładna do fitnes jest, wyremontowana z pieniędzy unijnych, czy koniecznie trzeba,coś mieszać ? To jest obiekt miasta i nie w każdym punkcie ,musi przynosić zyski. A poza tym ,cóż to za menager lub kierownik obiektu, który nie umie zadbać i wykorzystanie sali w godzinach rannych i popołudniowych ? I czeka aż rok ? A gimnastyka korekcyjna dla dzieci, gimnastyka dla kobiet starszych ? Kierownik młodzian -nie operatywny, bez doświadczenia ,nie radzi sobie.w skrócie: mierny, ale wierny :D