~ napisał(a): ~Zwierzak napisał(a): Chciałam powiedzieć, że jestem Panią w średnim wieku i chodzę na siłownię na Termach, bardzo się cieszę, że w końcu NASZE prośby o przenieienie siłowni do sali fitnes zostały wysłuchane. Napewno nie chodzi o to, że kierownik ćwiczy i chce popatrzeć na młode ciała (jestem tego najlepszym przukładem:))) bo muszę dopowiedzieć, że na siłownię przychodzą również regularnie, 3 razy w tygodnie uczestnicy trzeciego wieku. Drogie Panie z fitnes, skoro zmiana sali Wam nie odpowiada, to zapraszam na siłkę, sprzetu napewno nie zabraknie:))))
Czy 70+ to średni wiek? W wypowiedzi wyraźnie widać objawy demencji starczej. Wypowiadasz się kobieto nie na temat. Dlaczego nie zaproponujesz młodszym koleżankom lepienia pierogów lub szydełkowania - propozycje równie celne dla miłośniczek fitnessu jak ta Twoja "siłka".
Jesli .....,,instruktorka ,?-lat powyze 5O tki nie bedzie tolerancyjna to zastapią ja o wiele młodsze,zdolniejsze, piekniejsze ,bardziej operatywne, nie pazerne na ilosc pieniedzy które naprawde nadaja sie by poprowadzic zajecia fitnes.Moim zdaniem sekcja boksu powinna powstac a dla pani,,instruktor ,,jak jest mało miejsca to prosze sobie wynajac gdzie indziej poza termami stac pania na to bedzie nareszcie spokój