Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dariusz Jancelewicz zastępcą burmistrza Nowogrodźca
~DO CCC niezalogowany
13 września 2016r. o 19:57
~ccc napisał(a): Flustraci

Właśnie Relich zatrudnia takich baranów co nie umieją poprawnie napisać FRUSTRACI.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
13 września 2016r. o 20:01
A ja chciałem napisać flustraci, aby mi jakiś frustrat nie napisal ze naruszylem dobre imię.

PS jak tam koalicja w powiecie cos jeden członek owej organizacji namieszal
~ niezalogowany
13 września 2016r. o 20:19
~ napisał(a): W załączeniu oświadczenie majątkowe (ze strony BIPu)
http://bip.nowogrodziec.pl/319/oswiadczenia-majatkowe-pracownikow-urzedu.html

Bez komentarza

To bardzo sprytne opublikować stare oświadczenie gdzie nic nie ma. Proszę opublikować za lata : 2013. 2014 , i 2015...

bez komentarza...
~do ccc niezalogowany
13 września 2016r. o 22:00
~ccc napisał(a): A ja chciałem napisać flustraci, aby mi jakiś frustrat nie napisal ze naruszylem dobre imię.

To nie jest temat o powiecie tylko o gminie Nowogrodziec ,która jest tragicznie zarządzana.Nie zmieniaj tematu . :P
~ niezalogowany
13 września 2016r. o 22:19
~ccc napisał(a): A ja chciałem napisać flustraci, aby mi jakiś frustrat nie napisal ze naruszylem dobre imię.

Cepie jeden taki jak ty chciał se pierdnąć i się zes..ł
~ccc niezalogowany
13 września 2016r. o 22:23
Dalej inwektywy chyba faktycznie tzw opozycja może się pacholkami zajmowac
~ niezalogowany
13 września 2016r. o 22:34
~ccc napisał(a): Dalej inwektywy chyba faktycznie tzw opozycja może się pacholkami zajmowac

Pan Burmistrz jego załoga to najwspanialsi ludzie szczególnie CCC który jest najkulturalniejszy na tym forum ,teraz ci pasuje.
~ niezalogowany
13 września 2016r. o 22:39
Panie CCC może podpowiesz mi gdzie w Nowogrodźcu mogła bym kupić działkę 5 arów za symboliczne 10 tys zł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza