Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ niezalogowany
15 września 2016r. o 9:10
~ napisał(a):
~Chr napisał(a):
~ napisał(a): podac nazwe wykonawcy !!

Proszę bardzo:

(...) W dniu 8 października br. w Nowogrodźcu odbyła się uroczystość otwarcia odrestaurowanych kamienic przy ul. Bolesławieckiej nr 6, 7, 8.
Na zaproszenie Gospodarza Gminy Burmistrza Nowogrodźca Roberta Relicha w uroczystości uczestniczyli liczni goście - Wicemarszałek Województwa Dolnośląskiego Jerzy Łużniak, Przewodniczący Rady Miejskiej Wilhelm Tomczuk wraz z Radnymi Rady Miejskiej w Nowogrodźcu, Dziekan Dekanatu Nowogrodziec Ks. Krzysztof Słabicki, właściciel firmy BASSPOL Sebastian Jonik, przedstawiciel Podwykonawcy Przemysław Kotowicz, kierownik robót Wykonawcy Paweł Sarkowicz, Inspektor Nadzoru robót konstrukcyjnych Krzysztof Struczyk, Inspektor Nadzoru robót sanitarnych Agnieszka Kosyl, autorka projektu Anita Galik, Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego Robert Kowalski, Prezes Hydro-Tech Sp. z o.o. Jacek Ruchała, Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej INCO Tadeusz Łukaszuk, Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej „750-lecia" Ryszard Jaworski. (...)

http://www.nowogrodziec.pl/index.php/wiadomosci/376-uroczyste-otwarcie-odrestaurowanych-kamienic-w-nowogrodzcu

No jak zobaczyłem te fotki z otwarcia i wręczania kluczy to jak z filmu "Alternatywy - 4". Zapytajcie teraz jak są traktowani ludzie przez tych radosnych "życzliwych " urzędników ?.

Jak można wykorzystywać położenie tych ludzi do propagandy ?

Czasy sie zmieniły.
Radzę iść do adwokata i pozwać do sądu. Ja bym nie wytrzymała cigalego brudu zwiazanego z naprawą tynków, nie mowiąc już o zagrożeniu ich odpadaniem. Zawołakcie tez reporterów z telewizji ale koniecznie OGOLNOPOLSKIEJ.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 września 2016r. o 9:14
~Xxx napisał(a): TA KOBIETA ZOSTAŁA POSZKODOWANA,A CCC ROBI Z NIEJ DONOSICIELA,KAPUSIA?JEŻELI CCC FAKTYCZNIE JEST URZĘDNIKIEM TO NA LITOŚĆ BOSKĄ KOGO MY WYBIERAMY!?ŻENADA!!!!!

My tylko źle wybraliśmy Burmistrza ,bo tych lizusów on umiejętnie dobiera sobie sam ,przy następnych wyborach pokażmy Relichowi czerwoną kartkę ,są w naszej gminie ludzie którzy poprowadzili by tą gminę w lepszym kierunku.
~ niezalogowany
15 września 2016r. o 9:21
~ccc napisał(a): A o czym mam rozmawiać o oczywistości że trzeba poprawic sufit? Z newsa wynika tylko ze kawalek odpadl niestety zdarza sie.

Czy Gmina odmowila remontu?

Wiem z newsa ze veto chce zaistniec moum zdaniem robia szum medialny przed wyborami a ludzie w potrzebie są wykorzystywani w tym celu

U mnie sie nie zdarza. Mam ten sam sufit od 30 lat. A tam się zdarzyło po raz dziesiaty, tak przeciez napisali. Nawet jeżeli Gmina remontuje za darmo to za samo zaklocanie spokoju zazadalabym wyskokiego odszkodowania. No dajcie spokoj co to za zycie w ciagle remontowanym mieszkaniu w syfie i pyle!!
~!!!!! niezalogowany
15 września 2016r. o 10:01
Apeluję do poszkodowanej o wystąpienie do Sądu odnośnie wpisu na temat dzieci tutaj zostały naruszone dobra osobiste poszk odownej i dobra małoletnich dzieci.Trzeba być potworem żeby pisać takie brednie oby każda matka dbała tak o swoje dzieci jak mama tej trójki to świat by wyglądał inaczej.Naprawdę trzeba nie mieć boga w sercu żeby napisać takie kłamstwa
~Xxx niezalogowany
15 września 2016r. o 10:09
RACJA DO SĄDU!!!!!
~klucznick niezalogowany
15 września 2016r. o 10:26
~Ja napisał(a): Szkoda słów co do nie których wypowiedzi.W kamienicy są 3 klatki 6,7 i 8, w 6 tynk spad drugi wisi u dzieci w pokoju ino czekać aż spadnie, w 7 w 2 mieszkaniach też spadł w jednym też były dzieci w drugim starsza pani i jej 3 razy już spadł, pod 8 w 4 mieszkaniach spadło w 2 mieszkaniach są małe dzieci,w jednym z tych mieszkań spadło 3 razy. Teraz zadam pytanie:Jak myślicie czy ktoś się nimi zainteresował?! Nie bo po co! Szare ludzie nie mają prawa głosu!Zastanawia mnie jedno : jaka by była reakcja jakby ktoś trafił do szpitala lub na cmentarz?! Teraz najlepiej psy wieszać na kimś kto walczy o BEZPIECZENSTWO.
a może by tak komuś w-p-i-e-r-d-o-l spuścić ?? a czy ta firma co robiła remont nie była przypadkiem z Lubania?
~jaki niezalogowany
15 września 2016r. o 10:29
Potwarz trzeba być bez serca za taką obelgę do Sądu
~ niezalogowany
15 września 2016r. o 11:04
~klucznick napisał(a):
~Ja napisał(a): Szkoda słów co do nie których wypowiedzi.W kamienicy są 3 klatki 6,7 i 8, w 6 tynk spad drugi wisi u dzieci w pokoju ino czekać aż spadnie, w 7 w 2 mieszkaniach też spadł w jednym też były dzieci w drugim starsza pani i jej 3 razy już spadł, pod 8 w 4 mieszkaniach spadło w 2 mieszkaniach są małe dzieci,w jednym z tych mieszkań spadło 3 razy. Teraz zadam pytanie:Jak myślicie czy ktoś się nimi zainteresował?! Nie bo po co! Szare ludzie nie mają prawa głosu!Zastanawia mnie jedno : jaka by była reakcja jakby ktoś trafił do szpitala lub na cmentarz?! Teraz najlepiej psy wieszać na kimś kto walczy o BEZPIECZENSTWO.
a może by tak komuś w-p-i-e-r-d-o-l spuścić ?? a czy ta firma co robiła remont nie była przypadkiem z Lubania?

Przecież niepotrzebny remont szatni piłkarskiej w Zebrzydowej też wykonywała właśnie Firma z Lubania,za bagatela kwotę około 200 tysięcy złotych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza