~ napisał(a):~Chr napisał(a):~ napisał(a): podac nazwe wykonawcy !!
Proszę bardzo:
(...) W dniu 8 października br. w Nowogrodźcu odbyła się uroczystość otwarcia odrestaurowanych kamienic przy ul. Bolesławieckiej nr 6, 7, 8.
Na zaproszenie Gospodarza Gminy Burmistrza Nowogrodźca Roberta Relicha w uroczystości uczestniczyli liczni goście - Wicemarszałek Województwa Dolnośląskiego Jerzy Łużniak, Przewodniczący Rady Miejskiej Wilhelm Tomczuk wraz z Radnymi Rady Miejskiej w Nowogrodźcu, Dziekan Dekanatu Nowogrodziec Ks. Krzysztof Słabicki, właściciel firmy BASSPOL Sebastian Jonik, przedstawiciel Podwykonawcy Przemysław Kotowicz, kierownik robót Wykonawcy Paweł Sarkowicz, Inspektor Nadzoru robót konstrukcyjnych Krzysztof Struczyk, Inspektor Nadzoru robót sanitarnych Agnieszka Kosyl, autorka projektu Anita Galik, Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego Robert Kowalski, Prezes Hydro-Tech Sp. z o.o. Jacek Ruchała, Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej INCO Tadeusz Łukaszuk, Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej „750-lecia" Ryszard Jaworski. (...)
http://www.nowogrodziec.pl/index.php/wiadomosci/376-uroczyste-otwarcie-odrestaurowanych-kamienic-w-nowogrodzcu
No jak zobaczyłem te fotki z otwarcia i wręczania kluczy to jak z filmu "Alternatywy - 4". Zapytajcie teraz jak są traktowani ludzie przez tych radosnych "życzliwych " urzędników ?.
Jak można wykorzystywać położenie tych ludzi do propagandy ?
~Xxx napisał(a): TA KOBIETA ZOSTAŁA POSZKODOWANA,A CCC ROBI Z NIEJ DONOSICIELA,KAPUSIA?JEŻELI CCC FAKTYCZNIE JEST URZĘDNIKIEM TO NA LITOŚĆ BOSKĄ KOGO MY WYBIERAMY!?ŻENADA!!!!!
~ccc napisał(a): A o czym mam rozmawiać o oczywistości że trzeba poprawic sufit? Z newsa wynika tylko ze kawalek odpadl niestety zdarza sie.
Czy Gmina odmowila remontu?
Wiem z newsa ze veto chce zaistniec moum zdaniem robia szum medialny przed wyborami a ludzie w potrzebie są wykorzystywani w tym celu
~Ja napisał(a): Szkoda słów co do nie których wypowiedzi.W kamienicy są 3 klatki 6,7 i 8, w 6 tynk spad drugi wisi u dzieci w pokoju ino czekać aż spadnie, w 7 w 2 mieszkaniach też spadł w jednym też były dzieci w drugim starsza pani i jej 3 razy już spadł, pod 8 w 4 mieszkaniach spadło w 2 mieszkaniach są małe dzieci,w jednym z tych mieszkań spadło 3 razy. Teraz zadam pytanie:Jak myślicie czy ktoś się nimi zainteresował?! Nie bo po co! Szare ludzie nie mają prawa głosu!Zastanawia mnie jedno : jaka by była reakcja jakby ktoś trafił do szpitala lub na cmentarz?! Teraz najlepiej psy wieszać na kimś kto walczy o BEZPIECZENSTWO.a może by tak komuś w-p-i-e-r-d-o-l spuścić ?? a czy ta firma co robiła remont nie była przypadkiem z Lubania?
~klucznick napisał(a):~Ja napisał(a): Szkoda słów co do nie których wypowiedzi.W kamienicy są 3 klatki 6,7 i 8, w 6 tynk spad drugi wisi u dzieci w pokoju ino czekać aż spadnie, w 7 w 2 mieszkaniach też spadł w jednym też były dzieci w drugim starsza pani i jej 3 razy już spadł, pod 8 w 4 mieszkaniach spadło w 2 mieszkaniach są małe dzieci,w jednym z tych mieszkań spadło 3 razy. Teraz zadam pytanie:Jak myślicie czy ktoś się nimi zainteresował?! Nie bo po co! Szare ludzie nie mają prawa głosu!Zastanawia mnie jedno : jaka by była reakcja jakby ktoś trafił do szpitala lub na cmentarz?! Teraz najlepiej psy wieszać na kimś kto walczy o BEZPIECZENSTWO.a może by tak komuś w-p-i-e-r-d-o-l spuścić ?? a czy ta firma co robiła remont nie była przypadkiem z Lubania?