~ccc napisał(a): Czyli fotka nr 2 rozumiem jest z prac remontowych tj ta z polozona folia i zabezpieczonym grzejnikiem? Przepraszam za co zadośćuczynienie?
~ccc napisał(a): Czyli fotka nr 2 rozumiem jest z prac remontowych tj ta z polozona folia i zabezpieczonym grzejnikiem? Przepraszam za co zadośćuczynienie?Jeżeli niezrozumiałe jest zdiięcie to jestem zdziwiona bo to zdięcie pokazuje sytuację w której teraz musi mieszać matka z małymi dziećmi .Jeżeli ktoś nie rozumie że tam zostały naruszone prawa małoletnich dzieci to odsyłam do przeczytania ustawy o prawah lokatorów i prawach dziecka nasz ustawodawca jasno ustalił tam prawa jakie obowiązują.To tyle odnośnie fotki nr2 ,myślę że przyczyna spadniecia sufitu na wskutek podskoków u lokatorów z góry właśnie została wyjaśniona przez lokatorów z góry w sposób szczegułowy.Myśle że drwienie sobie że za folię zadośćuczynienie jest kolejną kpiną z poszkodowanej ale gratuluję dobrego humoru całe to pisanie CCC narusza dobra osobiste poszkodowanych
~? napisał(a): Dobrze ,że moja małżonka wraz z dziećmi nie chce zadośćuczynienie jak remontuje mieszkanie.
Rozumiem że na sygnaly o usterkach byla reakcja właściciela ten wezwal wykonawcę i przystąpił do zbijania sufitów. Czy w tym samym lokalu ponownie odpadl tynk? A może odpada w kolejnych. Może to świadczyć np o wadliwej partii materiału.
Czy Gmina zle ze reagowala? Dalej nie wiem oco chodzi?
~ccc napisał(a): Zadałem pytanie czy w danym lokalu po zbiciu tynku i położeniu ponownie znów odpadł.
Czy fotka z łóżeczkiem przedstawia stan po zbiciu tynków? Czy czasem to nie są fotki z czasu remontu?