Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ccc niezalogowany
15 września 2016r. o 15:15
Czyli fotka nr 2 rozumiem jest z prac remontowych tj ta z polozona folia i zabezpieczonym grzejnikiem? Przepraszam za co zadośćuczynienie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 września 2016r. o 15:20
~ccc napisał(a): Czyli fotka nr 2 rozumiem jest z prac remontowych tj ta z polozona folia i zabezpieczonym grzejnikiem? Przepraszam za co zadośćuczynienie?

Zadośćuczynienie to powinien zapłacić ci Burmistrz za to że publicznie robisz z siebie Idiotę na jego usługach.
~Obserwator niezalogowany
15 września 2016r. o 15:42
~ccc napisał(a): Czyli fotka nr 2 rozumiem jest z prac remontowych tj ta z polozona folia i zabezpieczonym grzejnikiem? Przepraszam za co zadośćuczynienie?
Jeżeli niezrozumiałe jest zdiięcie to jestem zdziwiona bo to zdięcie pokazuje sytuację w której teraz musi mieszać matka z małymi dziećmi .Jeżeli ktoś nie rozumie że tam zostały naruszone prawa małoletnich dzieci to odsyłam do przeczytania ustawy o prawah lokatorów i prawach dziecka nasz ustawodawca jasno ustalił tam prawa jakie obowiązują.To tyle odnośnie fotki nr2 ,myślę że przyczyna spadniecia sufitu na wskutek podskoków u lokatorów z góry właśnie została wyjaśniona przez lokatorów z góry w sposób szczegułowy.Myśle że drwienie sobie że za folię zadośćuczynienie jest kolejną kpiną z poszkodowanej ale gratuluję dobrego humoru całe to pisanie CCC narusza dobra osobiste poszkodowanych
~? niezalogowany
15 września 2016r. o 16:03
Dobrze ,że moja małżonka wraz z dziećmi nie chce zadośćuczynienie jak remontuje mieszkanie.

Rozumiem że na sygnaly o usterkach byla reakcja właściciela ten wezwal wykonawcę i przystąpił do zbijania sufitów. Czy w tym samym lokalu ponownie odpadl tynk? A może odpada w kolejnych. Może to świadczyć np o wadliwej partii materiału.

Czy Gmina zle ze reagowala? Dalej nie wiem oco chodzi?
~ niezalogowany
15 września 2016r. o 16:44
~? napisał(a): Dobrze ,że moja małżonka wraz z dziećmi nie chce zadośćuczynienie jak remontuje mieszkanie.

Rozumiem że na sygnaly o usterkach byla reakcja właściciela ten wezwal wykonawcę i przystąpił do zbijania sufitów. Czy w tym samym lokalu ponownie odpadl tynk? A może odpada w kolejnych. Może to świadczyć np o wadliwej partii materiału.

Czy Gmina zle ze reagowala? Dalej nie wiem oco chodzi?

Człowieku ogarnij się sufity odpadają ponieważ tynki były robione przy minusowych temperaturach i z byle jakiego materiału .Ponadto o ile wiem to Stowarzyszenie Inicjatyw Społecznych WETO zareagowało i zmusiło urzędników do działania,problem jest we wszystkich trzech blokach 6,7,8.i trwa od roku.
~xyz niezalogowany
15 września 2016r. o 18:06
Czy te nieszczęsne mieszkania to są jedyne jakie zostały wybudowane przez ostatnie10 lat rządów Relicha. ?? ?? ?? ?? ??
~ccc niezalogowany
15 września 2016r. o 18:09
Zadałem pytanie czy w danym lokalu po zbiciu tynku i położeniu ponownie znów odpadł.

Czy fotka z łóżeczkiem przedstawia stan po zbiciu tynków? Czy czasem to nie są fotki z czasu remontu?
~do ccc niezalogowany
15 września 2016r. o 19:01
~ccc napisał(a): Zadałem pytanie czy w danym lokalu po zbiciu tynku i położeniu ponownie znów odpadł.

Czy fotka z łóżeczkiem przedstawia stan po zbiciu tynków? Czy czasem to nie są fotki z czasu remontu?

Może ty odpowiesz na konkretne pytanie .ILE MIESZKAŃ WYBUDOWANO W GMINIE NOWOGRODZIEC PRZEZ OSTATNIE 10 LAT.?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza