Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ niezalogowany
14 września 2016r. o 12:38
~Obserwator napisał(a): Bardzo smutne że tyle piszących widzi w tym afere a nikt nie pomyśli co czuję samotna matka trójki dzieci która musi iść do pracy wysłać dzieci do przedszkola ugotować obiad i wytłumaczyć wystraszonym dzieciom żeby czuły się bezpieczne.

Właśnie o tym myślałem co by się stało jak by w nocy na śpiące dzieciaczki spadł kawał sufitu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
14 września 2016r. o 13:24
Dziwne to jest zdjęcie nr 2.
A co tu robic aferę. Odpowiada wykonawca i tyle. A może wadliwa partia materiału.

Wiem wiem pewnie winni są ci od Ratusza ze tynk odpadl, trzeba to naprawić i po temacie.
~Kam niezalogowany
14 września 2016r. o 13:25
W Nowogrodźcu nie jeden taki budynek,kamienica gdzie jest pko tam odbiór budynku był jak barierek na balustradach nie bylo na balkonach a z gazem takie przekręty ze gazownia nie chce podłączyć gazu Pani Sz łapówki dawala nawet planow budynku nie ma
~ niezalogowany
14 września 2016r. o 13:28
~ccc napisał(a): Dziwne to jest zdjęcie nr 2.
A co tu robic aferę. Odpowiada wykonawca i tyle. A może wadliwa partia materiału.

Wiem wiem pewnie winni są ci od Ratusza ze tynk odpadl, trzeba to naprawić i po temacie.

Bardzo bym chciał żeby cały tynk z sufitu spadł ci na yą pustą łepetynę może styki by ci zwarło hieno ratuszowa.
~ niezalogowany
14 września 2016r. o 15:00
~ccc napisał(a): Dziwne to jest zdjęcie nr 2.

Po pierwsze zaraz po pokropieniu zaczęły odpadać, po drugie zawsze odpowiada właściciel czyli Burmistrz a jak rozpuścił swoich podwładnych to nie zbiera w d... , po trzecie jak by było wszystko w porządku ze strony inwestora do na dobrą sprawę to zdarzenie już dawno powinno być przedmiotem badań organów ścigania.

Tak na prawdę to wyśmiewane przez ccc felietony Stowarzyszenia "VE-TO" o tym traktują od dawna proszę poczytać i zobaczycie ,że nie trzeba proroka aby przewidzieć konsekwencje szeroko rozumianej arogancji władzy.
~ccc niezalogowany
14 września 2016r. o 15:17
Tak, odpowiada właściciel zarzadca etc. Ten kto odpowiada ma to naprawić i tyle. Przyjmując gości też odpowiadam aby im dachówka nie spadla.

Zróbcie referendum po tynk odpada.......

Tak w większości uważam felietony za zabawne a ostatni monit o drodze z zarzutem zlej nawierzchni za tragiczny...

I maja na celu wykreować problem
~ niezalogowany
14 września 2016r. o 16:42
~ccc napisał(a): Tak, odpowiada właściciel zarzadca etc. Ten kto odpowiada ma to naprawić i tyle. Przyjmując gości też odpowiadam aby im dachówka nie spadla.

Zróbcie referendum po tynk odpada.......

Tak w większości uważam felietony za zabawne a ostatni monit o drodze z zarzutem zlej nawierzchni za tragiczny...

I maja na celu wykreować problem

A czy słyszałeś ty ccc i twój mocodawca coś o "powszechnym sprowadzeniu zagrożenia dla życia i zdrowia"?, a czy przypadkiem słyszeliście coś na temat Ustawy o Finansach Publicznych ?, Wy nie jesteście gospodarzami w prywatnym folwarku tylko bierzecie sporo forsy za to aby było dobrze i macie do dyspozycji fachowców i odpowiednie przepisy. Była "Feta" i TV na oddani do użytku tego domu ? to nie było macie klucze i po sprawie... tylko "oto my !!" a teraz ma być cicho ? bo zmarnowane pieniądze?, ma być cicho mimo ,że ludziom zagrażają sypiące się tynki ?.

Nawet w prywatnym domu jak by się tak stało to isp. budowlany ma interweniować i wyciągać konsekwencje .

Kiedy zrozumiecie !!, że ludzie powierzają Wam swój los i pieniądze a wy łaski nie robicie ,że robicie dobrze a jak nie potraficie to do zamiatania ulic !!. No i" po sprawie".
Nie macie szacunku ani do nas ani do naszych pieniędzy aby tylko mordy do kamery.
~ccc niezalogowany
14 września 2016r. o 18:14
Powaga......naprawde zbierajcie juz podpisy pod referendum dluzej tak nie może być odpadl tynk..... I nic nikt tego nie naprawi.... I jeszcze ma być niedługo ruch wznowiony w rynku co tu robić? Wszystko się zawali..... Nie wiem juz co robic......

Wiem veto mi pomoże i doniesie za mnie do inseptoratu a ci każą gminie odtworzyć tynk na suficie lub plyta gk

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza