Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ccc niezalogowany
14 września 2016r. o 18:14
Powaga......naprawde zbierajcie juz podpisy pod referendum dluzej tak nie może być odpadl tynk..... I nic nikt tego nie naprawi.... I jeszcze ma być niedługo ruch wznowiony w rynku co tu robić? Wszystko się zawali..... Nie wiem juz co robic......

Wiem veto mi pomoże i doniesie za mnie do inseptoratu a ci każą gminie odtworzyć tynk na suficie lub plyta gk

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~qwerty niezalogowany
14 września 2016r. o 18:51
Jestem z branży i wiem jak wygląda nadzór nad takimi inwestycjami. Często jest tak, ze inspektor nadzoru lub kierownik budowy daje niską cenę do przetargu, a później nie bywa na budowie. Firma wtedy robi co chce. A czasami jest zaprzyjaźniony z firmą budowlaną i od nich dostaje gratisy.
~ niezalogowany
14 września 2016r. o 19:23
~ccc napisał(a): Tak, odpowiada właściciel zarzadca etc. Ten kto odpowiada ma to naprawić i tyle. Przyjmując gości też odpowiadam aby im dachówka nie spadla.

Zróbcie referendum po tynk odpada.......

Tak w większości uważam felietony za zabawne a ostatni monit o drodze z zarzutem zlej nawierzchni za tragiczny...

I maja na celu wykreować problem

Pamiętam jak było huczne otwarcie i przecinanie wstęg ,wszędzie na pierwszym planie planie występował Relich, teraz sprawę prowadził będzie zastępca .
~budo-wlaniec niezalogowany
14 września 2016r. o 19:49
3-letnia gwarancja minęła więc wykonawca-partacz może spać spokojnie i wystartować do kolejnego przetargu :D :P
~ niezalogowany
14 września 2016r. o 19:50
~ccc napisał(a): Powaga......naprawde zbierajcie juz podpisy pod referendum dluzej tak nie może być odpadl tynk..... I nic nikt tego nie naprawi.... I jeszcze ma być niedługo ruch wznowiony w rynku co tu robić? Wszystko się zawali..... Nie wiem juz co robic......

Wiem veto mi pomoże i doniesie za mnie do inseptoratu a ci każą gminie odtworzyć tynk na suficie lub plyta gk

Czy do ciebie ccc nie dociera ,że to nie prywatne wasze "eldorado" tylko ludzie i ich losy i publiczne pieniądze. Premie nagrody podwyżki ,kamery , kateringi , wycieczki a odpowiedzialności żadnej ? . Zero krytyki - nic się nie stało ?. To właśnie tak wygląda zasiedzenie na stołkach. "Morda w kubeł" i siedzieć cicho bo władza rządzi. A "Ve-to" to kabluje ?. Gratuluje a może któryś z urzędników kupi tę kamienicę ? co Panie Jancelewicz ?
~ niezalogowany
14 września 2016r. o 20:34
ale aferę robią cyrk , nie wiem co, u mnie w domu jak remont generalny firma zrobiła 30000 zł musiałem wywalić , do dzisiaj długi spłacam , że drugi remont po roku musiałem robić bo wszystko odpadło to nikt nie widzi , sprawę zgłosiłem gdzie się działo , niestety firma zmieniła nazwę właściciel ten sam każdy prawnie myje rączki , w sumie remont i poprawki po remoncie 120m2 wyniosły mnie 48000zł co wartę było 25-32.... kto mi za to odda ??? także nie przerażajcie się bo to wasze zniszczenie można za 1000zł naprawić i zrobic 1000 razy lepiej
~Obserwator niezalogowany
14 września 2016r. o 20:35
Zszokowala mnie wypowiedź ccc tym że Veto za kogoś donosi może to i dobrze że jest takie stowazyszenie które stanęło po stronie poszkodowanej
~Obserwator niezalogowany
14 września 2016r. o 20:43
Zszokowala mnie wypowiedź ccc tym że Veto za kogoś donosi może to i dobrze że jest takie stowazyszenie które stanęło po stronie poszkodowanej matki trojga dzieci która biegała od urzędu do urzędu i nikt jej nie traktował poważnie a to właśnie tej matce przez spadający już po raz drugi w ciągu tygodnia sufit zniszczył meble i jej życie zostało przeweucone do góry nogami.Może zamiast uprawiać taką nie fajna walkę z Veto ktoś by pomyślał że ta rodzina zasługuje na pomoc a nie szykanowanie,mamy przecierz opiekę społeczną i inne orga A które powinny pomóc w trudnej sprawie.Odnośnie spadającychJ sufitów to
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.