~ napisał(a):~ napisał(a):~ccc napisał(a): Te cale veto jakby chcialo to juz dawno skuliby tynk I polozyli nowy w czynie spolecznym dla dobra lokatorów
Zapewniam Pana CCC, że "to całe veto" skuje te tynki . Będzie się kurzyło i to bardzo...
Najbardziej będzie się kurzyło w Ratuszu.
~ccc napisał(a): Ale się dowartościujecie? Jak babki przekupki. Raczej wstyd.
~ccc napisał(a): Ale się dowartościujecie? Jak babki przekupki. Raczej wstyd.Veto ni musi się dowartościowywać ich jeż dowartościowali ludzie i mieszkancy Gminy posłuchajcie o czym ludzie rozmawiają ! Łatwo jest krytykować ale to nie rozwiąże problemu.Dziwne że przez taki walący się tynk wyplynęło tyle złośliwości a trzeba było tylko usiąść i porozmawiać albo przejść i porozmawiać z mieszkańcami tej kamienicy i rozwiązać problem.Wyśmiewanie veto to zachowanie godne dzieci z piaskownicy ;)
~ccc napisał(a): Ale się dowartościujecie? Jak babki przekupki. Raczej wstyd.ccc to ty kończ to pisanie i Gminie wstydu oszczęć :P
~ccc napisał(a): Bardzo bym chciał reprezentować Gminę, lecz jestem tylko zwykłym czytelnikiem bolca. Tak sobie myślę że nie zaufałbym osobom ludziom którzy zarzucają gminie niegodziwości poprzez wpis bolecnauty i z uporem schizofrenika uważają iż ja to Gmina czy też urząd- przykre to ale cienka ta opozycja.
Zamiast budować tylko negacja