~Obserwator niezalogowany 14 września 2016r. o 22:03
Coraz bardziej CCC mnie zdumiewa otóż w Nowogrodzcu wynajęcie nowego mieszkania w kamienicach prywatnych kosztuje ok.700 zł a kaucja równowartość dwóch czynszy.Mieszkania te są nowiutkie i zadbane a nawet z aneksem kuchennym i jeszcze w żadnym tynk nikomu nie spadł na głowe!!! Nie wiem jak można w taki sposób podejść do problemu aby dostać kredyt trzeba mieć zdolność kredytową a powtarzam dotyczy to matki z trójką dzieci. Pisanie CCC świadczy o nieznajomości tematu i nieznajomości warunków życ.iowyh normalnych obywateli i właśnie dla tego potrzebne jest stowarzyszenie które pomaga takim ludziom
Szkoda słów co do nie których wypowiedzi.W kamienicy są 3 klatki 6,7 i 8, w 6 tynk spad drugi wisi u dzieci w pokoju ino czekać aż spadnie, w 7 w 2 mieszkaniach też spadł w jednym też były dzieci w drugim starsza pani i jej 3 razy już spadł, pod 8 w 4 mieszkaniach spadło w 2 mieszkaniach są małe dzieci,w jednym z tych mieszkań spadło 3 razy. Teraz zadam pytanie:Jak myślicie czy ktoś się nimi zainteresował?! Nie bo po co! Szare ludzie nie mają prawa głosu!Zastanawia mnie jedno : jaka by była reakcja jakby ktoś trafił do szpitala lub na cmentarz?! Teraz najlepiej psy wieszać na kimś kto walczy o BEZPIECZENSTWO.
~Calineczka niezalogowany 15 września 2016r. o 0:10
Brak warunków do mieszkania w tym miejscu na obecną chwilę. Nikt nie może zaproponować pomocy i każdy umywa ręce to normalne? Jestem obserwatorem z ulicy obok i to naprawdę się w głowie nie mieści. Zlinczować kobietę bo dba o dobro swoich dzieci? Tekst "wysłać do ojca" do pijanego wiecznie olewatora? Bez komentarza
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.