Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ccc niezalogowany
14 września 2016r. o 21:17
Mnie zastanawia żarliwa próba szukania problemów i pożywienia się nim. Jak jest sprzeciw to trzeba kreowac problemy logiczne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Obserwator niezalogowany
14 września 2016r. o 21:18
Jeżeli na CCC nie robią wrażenia te zdjęcia i sugeruje że takie szkody mogły powstać od podskoków lokatorów z góry to ja gratuluję ludzkiego podejścia do tematu. Z wyrazami szacunku !!!!
~ niezalogowany
14 września 2016r. o 21:23
~ccc napisał(a): Ja nie jestem wladza jak ciagle powtarzane jest ale ok skoro lepiej się z tym czujecie to ok.
Gdzie w tekście jest napisane o problemach z naprawa i ew. odszkodowaniem co?
To jest bicie piany.

Przykre to ale to nic nie ździala.....

No dobra. Władza to może nie jesteś, ale urzędnikiem na pewno. Posługujesz się tym samym pseudonimem prawdopodobnie dla tego ,że masz gratyfikacje za "odpijanie piłeczki" i ten kto płaci musi wiedzieć jaka wykazujesz aktywność i jak wywiązujesz się z zadania.
I to w twoich ulubionych felietonach "VE-TO" jest ujęte, że prędzej lokalne władze skłócą sąsiadów ze sobą niż oddadzą władze i to nie dotyczy tylko gminy Nowogrodziec. Zmiany ,zmiany i jeszcze raz zmiany. Wygląda na to , że Wam już prywatne z Publicznym pomyliło.
~ccc niezalogowany
14 września 2016r. o 21:23
Ja nie wiem jak jest. Twierdze ze donosy przez veto. Nie służą sprawie. Jest usterka ktora trzeba naprawić.
Gdybym dostal takie mieszkanko sam bym zlecil zrobienie sufitu ile ludzi ma kredyty....
~Obserwator niezalogowany
14 września 2016r. o 21:30
Nikt tego mieszkanką nie dostał za darmo została wplacon kaucja i to nie mała i jest płacimy czynsz więc proszę nie pisać nieprawdy!!!
~ccc niezalogowany
14 września 2016r. o 21:44
Kaucja to jest zastaw. Czynsz chciałbym dostać nowe mieszkanko z czynszem tez bym sam wyremontowal sufit.

Tak się spraw nie zaatwia tzn przez zadymę na bolcu
~ niezalogowany
14 września 2016r. o 21:46
Sufit poleciał na głowę w mieszkaniu komunalnym. Jaka rada? - weź kredyt i zrób sobie remont. Jesteś nienormalny? Czy co z tobą?
~ppp niezalogowany
14 września 2016r. o 21:56
To moze dzieci trzeba wyslac do ojca dla zapewnienia im bezpieczenstwa a samemu dzialac
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza