Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ niezalogowany
6 listopada 2016r. o 21:00
~a napisał(a): Edukacja niby była oczkiem w głowie w poprzednich latach ? Dzisiaj szkoły są wyremontoweane, rozbudowane - mają sale i boiska, świetnie wyposażone pracownie i sale lekcyjne. Pytanie dla kogo byłą szkoła? Posadki dla kilku nauczycieli ich rodziny zatrudnionej w szkole ? Szkoła jest dla ucznia i rodzica, a praca nauczyciela w szkole to służba dla lokalnej społeczności.
W Parzycach, jak będą grali zawodnicy ze wsi a nie zaciężne wojsko to znajdą się pieniądze na potrzeby lokalnej społeczności.

Jeżeli jest tak pięknie to dla czego jest tak ch...wo.W Wykrotach są jeszcze kilometry dróg siutrowych z dziurami po kolana .Tylko nie pisz że jak mieszkańcy Wykrot pokochają burmistrza to będą mieli wszystko porobione.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~- niezalogowany
6 listopada 2016r. o 21:03
W Wykrotach mieszkają świetni i mądrzy ludzie, jak w całej gminie. Drogi są coraz lepsze a że niektórym zależy na tym aby żle mówić o swojej gminie, używając wulgarnych słów, no cóż - czas na edukację i lekcje dobrego wychowania
~ niezalogowany
6 listopada 2016r. o 21:07
~- napisał(a): Projekt wodociągów i kanalizacji sanitarnejto dzieło Relicha, nie zakłamuj ery Szczerbienia - bo on sam w to nie wierzy i tego nie mówi, choć złotousty. Polecamy wycieczkę na oczyszczalnie i składowisko w 2006 roku - pozostały tylko fotografię dokumentujące żałosny stan dla środowiska i zdrowia ludzi. 2006 rok - to 3 km kanalizacji sanitarnej w Nowogrodźcu i nieczynne wodociągi, zniszczona oczyszczalnia, trup spółki termoelu, hydro tech na kroplówce - ledwo dyszał.

Przestań lać wodę bo zabraknie jej w tych wodociągach ,wiem że Relich już rozpoczął kampanię wyborczą i wcale bym się nie zdziwiła że te ostatnie samo chwalebne wpisy są dziełem samego burmistrza.Prawda jest Taka że Relich musi odejść.
~- niezalogowany
6 listopada 2016r. o 21:14
Nie musi, o tym decyduje sam zainteresowany i Mieszkańcy w wyborach. A Relich boli tych, którzy gromadzą się na Podleśnej no i tego co ma z górki i jego żona tam pracuje.
Każdy pisać może, tego już też nie można - to jaka to demokracja ? Ta gazetka na bolcu ma inną linię propagandy ?
~ niezalogowany
6 listopada 2016r. o 21:33
~- napisał(a): W Wykrotach mieszkają świetni i mądrzy ludzie, jak w całej gminie. Drogi są coraz lepsze a że niektórym zależy na tym aby żle mówić o swojej gminie, używając wulgarnych słów, no cóż - czas na edukację i lekcje dobrego wychowania

Właśnie Ci świetni i mądrzy doprowadzą do odwołania Relicha ,raz już prawie się im udało zabrakło 300 głosów ,ale życie lubi zataczać koło.
~ccc niezalogowany
6 listopada 2016r. o 21:39
Relich ma moim zdaniem problem z wyłączeniem emocji. Czasami powinien z racji pełnionego urzędu wynieść się ponad osobistą niechęć. Ogólnie jest chyba najlepszym burmistrzem. Zdziwiłem się jak opinie o burmistrzu w podobnym tonie wraził inny założyciel veta i tu mnie pozytywnie zaskoczył.
~ niezalogowany
6 listopada 2016r. o 21:44
~ccc napisał(a): Relich ma moim zdaniem problem z wyłączeniem emocji. Czasami powinien z racji pełnionego urzędu wynieść się ponad osobistą niechęć. Ogólnie jest chyba najlepszym burmistrzem. Zdziwiłem się jak opinie o burmistrzu w podobnym tonie wraził inny założyciel veta i tu mnie pozytywnie zaskoczył.

Podaj numer konta to przeleję ci 1000zł, pierwszy raz pozytywna wypowiedź natemat znienawidzonego WETO.
~n niezalogowany
6 listopada 2016r. o 22:01
lepsze autentyczne emocje niż wyrachowana maska jak u niektóych
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.