Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~- niezalogowany
6 listopada 2016r. o 20:10
to jest najlepsze w historii 10 lat gminy, rozwój gospodarczy, społeczny i kulturalny , radni są świetni bo mają głowę na karku i nie są złodziejami, jak niektórzy co tęsknią za czasami, każdy kradł po trochę i wszystkich było dobrze
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 listopada 2016r. o 20:15
No to dawaj przykłady, szczególnie na rozwój społeczny i kulturalny.
Demagogia i wodolejstwo.
~ccc niezalogowany
6 listopada 2016r. o 20:20
Jest ciulowato, tragicznie .... Dobrze ze jest wet za wet to urzędnicy wiedzą ze cieple posadki się kończą! Szkoda dyskutować z internotowymi trolami

~wyborca niezalogowany
6 listopada 2016r. o 20:21
~c c napisał(a): Przykro mi że tzw opozycja z uporem twierdzi, iż jestem urzędnikiem pracownikiem urzedu. Za to wiem ze sprawy rozwiązuje się a nie lata po redaktorach z newsem. Podobno nie było remontów a veto publikuje rejestr spraw.

Tak, normalnie są usterki i się je naprawia.
Ja wcale nie jestem w opozycji tylko czytam ze zrozumieniem i dochodzę do wniosku że ccc szkodzi Gminie której jestem mieszkancem i podatnikiem!!!! Nie mam porównanian bo jak do tej pory nikt z Urzędu Gminy nie wydał zadnego sprostowania czy temu podobnego oświadczenia.Pisanie ccc i ciągłe krytykowanie Ve-to niczemu dobremu nie służy.
~wyborca niezalogowany
6 listopada 2016r. o 20:21
~c c napisał(a): Przykro mi że tzw opozycja z uporem twierdzi, iż jestem urzędnikiem pracownikiem urzedu. Za to wiem ze sprawy rozwiązuje się a nie lata po redaktorach z newsem. Podobno nie było remontów a veto publikuje rejestr spraw.

Tak, normalnie są usterki i się je naprawia.
Ja wcale nie jestem w opozycji tylko czytam ze zrozumieniem i dochodzę do wniosku że ccc szkodzi Gminie której jestem mieszkancem i podatnikiem!!!! Nie mam porównanian bo jak do tej pory nikt z Urzędu Gminy nie wydał zadnego sprostowania czy temu podobnego oświadczenia.Pisanie ccc i ciągłe krytykowanie Ve-to niczemu dobremu nie służy.
~- niezalogowany
6 listopada 2016r. o 20:24
niskie bezrobocie, rozwój edukacji i bezpieczeństwa, inwestycje sportowe, rekreacyjne i turystyczne ; nowe firmy poza strefą i w strefie - świetne nowe imprezy kulturalne, festiwal muzyczny, jarmark garncarski, szlaki turystyczne - konne, rowerowe i kajakowe. Inwestycje w opiekę zdrowotną i opiekuńczą, super - rozwój budownictwa mieszkańiowego i jednorodzinnego i to nie koniec
~ niezalogowany
6 listopada 2016r. o 20:26
~- napisał(a): to jest najlepsze w historii 10 lat gminy, rozwój gospodarczy, społeczny i kulturalny , radni są świetni bo mają głowę na karku i nie są złodziejami, jak niektórzy co tęsknią za czasami, każdy kradł po trochę i wszystkich było dobrze

Przez ostatnie 10 lat beznadziejnych rządów Relicha w Strefie powstał 1 Zakład, natomiast za Pana Szczerbienia powstało kilkanaście dzięki którym Gmina nie zbankrutowała.Mieszkańcy mają pracę i pewny byt.Panie Szczerbień Pana kadencje to był prawdziwy rozwój Gminy.
~ccc niezalogowany
6 listopada 2016r. o 20:28
a może ktoś się podszywa pod ccc?Moim zdaniemm forma dzialaności wet jest szkodliwa i szukają możliwości do wykreowania się.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza