falco napisał(a): :D
ponad sto nazwisk ''misiewiczów'' to nie konkrety?
idiotyzmy jakimi was karmi Anton''brzoza'' M. to nie konkrety?
prezesik który pozuje na ''pierwszego sprawiedliwego'' zmieniający teraz swoich na bardziej swoich to nie konkrety?
bajka z ''mchu i paproci'' pod tytułem ''Smolęńsk'' i na jej temat komentarze to nie konkrecik?
kariera ''gwiazdy filmowej'' żony kuzyna ''kłamczyńskiego'' i jej ''awans'' do tiwi to nie konkrecik?
nie piszcie tylko że to wieści z tvn -u
:D
~-B- napisał(a):falco napisał(a): :D
Lewak jesteś i tyle jak już pisałem anty prawicowcy nie zmienią tutaj swojej pozycji,lewica jest przeciwieństwem prawicy.Ciekawy jestem gdyby ta sprawa miała odwrotne miejsce i tyczyła by się wcześniejszej władzy to byś pisał że pis kłamie itd.Lewak jesteś i wszystko co prawe jest Ci obce
a co ma prawica lub lewica do rzadow w polsce, wlacznie z prl-em.
rzady polskie to rzady socjalistyczne, nie jakies tak komunistyczne czy demokratyczne tylko czysto socjalistyczne. prawica i lewica to marginesy polityczne, tak zawsze bylo i na zmiany sie nie zanosi.
~Frix napisał(a): Tutaj nie chodzi o przekaz i tresc filmu. Redakcji stolec.info chodzilo o wysmianie ogolne, samego pomyslu ze ktos probuje przedstawic inaczej katastrofe od ich kumpli..
falco napisał(a): a może tak jeden przykład z tych w których to niby chwalę poprzedni (nie)rząd zanim zacznie jeden z drugim pisać podobne pierdoły ...
dla mnie jako takie ''rządy'' skończyły się w chwili kiedy Kwaśniewski zdecydował się na start do drugiej kadencji ...
dotarło ?...od tego momentu nie ma już dla mnie żadnego ''rządu'' a zastąpiła ją polityczna prostytucja ...
dotarło? :D