Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Smoleńsk - pamiętaj, abyś dzień święty święcił?
~Do: falco o numerze 666 niezalogowany
24 września 2016r. o 22:22
Jak to nie z TVN-a? czyżby czytał Pan G...Wybiorcze?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~-B- niezalogowany
25 września 2016r. o 12:33
falco napisał(a): :D
ponad sto nazwisk ''misiewiczów'' to nie konkrety?
idiotyzmy jakimi was karmi Anton''brzoza'' M. to nie konkrety?
prezesik który pozuje na ''pierwszego sprawiedliwego'' zmieniający teraz swoich na bardziej swoich to nie konkrety?
bajka z ''mchu i paproci'' pod tytułem ''Smolęńsk'' i na jej temat komentarze to nie konkrecik?
kariera ''gwiazdy filmowej'' żony kuzyna ''kłamczyńskiego'' i jej ''awans'' do tiwi to nie konkrecik?

nie piszcie tylko że to wieści z tvn -u
:D

Lewak jesteś i tyle jak już pisałem anty prawicowcy nie zmienią tutaj swojej pozycji,lewica jest przeciwieństwem prawicy.Ciekawy jestem gdyby ta sprawa miała odwrotne miejsce i tyczyła by się wcześniejszej władzy to byś pisał że pis kłamie itd.Lewak jesteś i wszystko co prawe jest Ci obce

~WARTO OBEJRZEĆ SMOLENSK niezalogowany
25 września 2016r. o 13:03
Film tłumaczy lemingom z czym musieli się zmagać ci, którzy o prawdę po 10.kwietnia walczyli tracąc zdrowie a nawet zycie. Ogólnie, jest w nim wyrażona piękna i przejmująca kronika posmolenska.
2161
#fobiak nieaktywny
25 września 2016r. o 13:07
~-B- napisał(a):
falco napisał(a): :D

Lewak jesteś i tyle jak już pisałem anty prawicowcy nie zmienią tutaj swojej pozycji,lewica jest przeciwieństwem prawicy.Ciekawy jestem gdyby ta sprawa miała odwrotne miejsce i tyczyła by się wcześniejszej władzy to byś pisał że pis kłamie itd.Lewak jesteś i wszystko co prawe jest Ci obce

a co ma prawica lub lewica do rzadow w polsce, wlacznie z prl-em.
rzady polskie to rzady socjalistyczne, nie jakies tak komunistyczne czy demokratyczne tylko czysto socjalistyczne. prawica i lewica to marginesy polityczne, tak zawsze bylo i na zmiany sie nie zanosi.
9176
kc
25 września 2016r. o 13:30
~Frix napisał(a): Tutaj nie chodzi o przekaz i tresc filmu. Redakcji stolec.info chodzilo o wysmianie ogolne, samego pomyslu ze ktos probuje przedstawic inaczej katastrofe od ich kumpli..

W tym temacie, to szanowna redakcja złożona z profesjonalnych dziennikarzy zwróciła uwagę na fakt, że większość miejsc na film jest zarezerwowana na niedzielę, czyli dzień święty. Tym samym zmuszają (prawdopodobnie zwolennicy PiSu ) biednych pracowników kina do pracy w niedzielę.

PS W związku z powyższym - 10 stron komentarzy pod tym tekstem jest nie na temat.
2900
#falco nieaktywny
25 września 2016r. o 13:53
a może tak jeden przykład z tych w których to niby chwalę poprzedni (nie)rząd zanim zacznie jeden z drugim pisać podobne pierdoły ...
dla mnie jako takie ''rządy'' skończyły się w chwili kiedy Kwaśniewski zdecydował się na start do drugiej kadencji ...
dotarło ?...od tego momentu nie ma już dla mnie żadnego ''rządu'' a zastąpiła ją polityczna prostytucja ...
dotarło? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
2161
#fobiak nieaktywny
25 września 2016r. o 14:01
falco napisał(a): a może tak jeden przykład z tych w których to niby chwalę poprzedni (nie)rząd zanim zacznie jeden z drugim pisać podobne pierdoły ...
dla mnie jako takie ''rządy'' skończyły się w chwili kiedy Kwaśniewski zdecydował się na start do drugiej kadencji ...
dotarło ?...od tego momentu nie ma już dla mnie żadnego ''rządu'' a zastąpiła ją polityczna prostytucja ...
dotarło? :D

mylisz sie kolego, najwiekszym szkodnikiem byl walesa i po nim kwasniewski to oni narobili najwiekszego boordelu
2900
#falco nieaktywny
25 września 2016r. o 14:06
masz rację ...nie wspominałem o Wałęsie bo od początku nie wierzyłem w tę jego ''misję'' i dlatego nigdy ie należałem do związku ...
zaufałem Kwaśniewskiemu na którego głosowałem do pierwszej kadencji
kiedy sprzedał się startując do drugiej skończył się dla mnie czas biegania do urn...
nigdy więcej czy to będą biali ,czerwoni ,czarni czy żółci ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.