Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Smoleńsk - pamiętaj, abyś dzień święty święcił?
~ niezalogowany
25 września 2016r. o 19:07
kapusiu wróć do elementarza
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 września 2016r. o 19:16
szambonurku wróć do elementarza
~ niezalogowany
25 września 2016r. o 19:30
szambonurek dalej nurkuje
~Do niezalogowany
25 września 2016r. o 19:47
A jak tam dzisiaj frekfencja po niedzielnej mszy? Ksiądz kazał a owieczki posluchaly?
~AntiGovRebel niezalogowany
Falco, nie jestem fanem PiS, nigdy na nich nie głosowałem i pewnie nie zagłosuję. Jeszcze bardziej nie znoszę "różowego salonu" z POpaprancami i KODowcami na czele. Jednakże czytając Twoje wpisy na jakikolwiek temat na forum, dochodzę do wniosku, że Ty masz jakąś obsesję na punkcie PiSu. To tylko taka luźna didaskalia. Nie mnie to diagnozowac, lekarzem nie jestem, a nawet oni się mylą.
~Do: INTERNAUTÓW niezalogowany
Uwaga! Pan falco wpadł w szał a nawet obłęd z nienawisci /czemu nie zaprzecza, a nawet się z dumą obnosi/ do czlonkow Rządu RP i PiS-u to staje się niebezpieczne. Winien podjąć leczenie i wcale nie myślę tu o okuliscie.
2900
#falco nieaktywny
25 września 2016r. o 19:59
masz rację w jednym 128
obsesyjnie nie znoszę ...ów czego przecież nie ukrywam :)
w każdym słowie będę to podkreślał ...
powiedz co w tym złego?

mam wzorem 243 na ''czarne mówić białe'' bo tak mu prezesina ''kazali ''?
ma wierzyć Antoniemu ''brzózce'' M. bo to takie w ''zgodzie z polityką'' i ''na topie''?
mam wierzyć Jakim ,Brudzińskim ,Kurskim ,Kępom ,Suskim i innym Ziobrom czy Błaszczakom?
daj mi jeden autorytet a może mu uwierzę ...zakładając że ja potrzebuję tych ''autorytetów'' które jutro być może już będą ''zerami''
:D

przy takich ''rządach'' dzisiaj wszystko jest możliwe ...
nawet to że jutro po ''nocnej ustawie'' prezesina będzie już królem ...
;)

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
25 września 2016r. o 20:01
to się lecz kapusiu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.