~AntiGovRebel niezalogowany 25 września 2016r. o 20:21
Falco, a jaka jest różnica między dżumą a tyfusem? Wskaż różnicę pomiędzy Jakimi, Suskimi, Kurskimi z jednej, a Piterami, Bonimi, Niesiołowskimi, Komorami, Tuskami z drugiej. Jedni majstruja przy abonamencie i trybunałach, drudzy podwyższyli VAT i ukradli moje pieniądze z OFE.
ok.
nie czytałeś mojego wcześniejszego wpisu więc ok.
pamiętasz kiedy po raz pierwszy prezydentem zostal ''kwach'' ?
od tego czasu jestem na wszelkie (nie) rządy -''anty''
cieszy mnie tylko coś takiego jak postępują ludzie nie dający się ''kupić''
to jak potraktowano ostatnio Kurskiego to ''balsam na moje serce'' :D
facet musiał się poczuć jak by wytrzaskano go po pysku ...
czy Kurski tak się akurat poczuł?...to sprzedawczyk ''za koryto '' i oszust polityczny -więc wątpię
polityka?...politycy?
''z szamba nie zrobisz perfumerii'' ;)
kiedyś ci zaproponowałem zmianę nicka co też po tym jak ci objaśniłem co to znaczy , skwapliwie zrobiłeś :D
teraz nie proponuję ci zmiany słów w stopce bo dzięki nim wiem że nie masz mnie za takiego o których w niej piszesz ...
banderowcu ty nie wiesz co tzn. betoniarz, panienka podlapal kilka lat temu i ciagnal to latami bo mu sie spodobalo ale tez nie wiedzial gdzie to przypiac. poszukaj w google co to jest pustak, jesli wiesz bez korzystania z obcych informacji, to domyslisz sie, ze pustaki produkuje betoniarz. wiesz dlaczego romciu betoniarz jest tak dlugo prezydentem?
zawsze lepiej jest napisac ide mieszac betoniara, niz nazwac kogos pustakiem.
ale ty jako pustak sie tego nie domyslisz
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.