~DEMONICZNY SABAT CZAROWNIC napisał(a): lub inne okreslenie: - Współczesna manifestacja cywilizacji śmierci.
"Gratulacje" - na ręce - Pan "bohaterek" dnia dzisiejszego.
~ napisał(a):~DEMONICZNY SABAT CZAROWNIC napisał(a): lub inne okreslenie: - Współczesna manifestacja cywilizacji śmierci.
Nie znam Cię ,ale myślę ,że jesteś po prostu głupi.
Ja byłem na tym proteście z córką i wnuczkami bo nie chce aby ktoś na nie wydawał wyrok śmierci zaocznie. Nikt na około 300 osób nie popierał aborcji tylko domagali się cywilizacyjnych rozwiązań. Narzucanie ideologii ,która decyduje o czyimś życiu to ciemnota i niebezpieczny fanatyzm.
To dziwne ,że przeciwnicy aborcji chcą przywrócenia kary śmierci.
~ napisał(a): Narzucanie ideologii ,która decyduje o czyimś życiu to ciemnota i niebezpieczny fanatyzm..
~ napisał(a):
~ napisał(a):~DEMONICZNY SABAT CZAROWNIC napisał(a): lub inne okreslenie: - Współczesna manifestacja cywilizacji śmierci.
Nie znam Cię ,ale myślę ,że jesteś po prostu głupi.
Ja byłem na tym proteście z córką i wnuczkami bo nie chce aby ktoś na nie wydawał wyrok śmierci zaocznie. Nikt na około 300 osób nie popierał aborcji tylko domagali się cywilizacyjnych rozwiązań. Narzucanie ideologii ,która decyduje o czyimś życiu to ciemnota i niebezpieczny fanatyzm.